Sen kendine alacaksan amcandan alacağın en ölü fiyata almaya çalış 22-25 , satarkende 30-33 arası rahat satılır diri kalırsa.
Not: Benim kendi öz amcamda olsa 20 verir hadi eyvallah derim fazlasına ne gerek var :)
Printable View
Sen kendine alacaksan amcandan alacağın en ölü fiyata almaya çalış 22-25 , satarkende 30-33 arası rahat satılır diri kalırsa.
Not: Benim kendi öz amcamda olsa 20 verir hadi eyvallah derim fazlasına ne gerek var :)
Şuanki piyasada o arabanın minimum değeri 35 bin.
Amcada illaki birilerinden akıl alıyordur fiyatı zorlar bence :)
Bana öyle geliyor ki öyle bir fiyat çıkaracak ki size vazgeçeceksiniz. Laz bu, hafife almayın. :)
Laz bir amcadan bahsediyoruz o çoktan o arabanın degerini ögrenmiştir. ve fiyatta ne çıkar ne iner eğer aciliyeti varsa alırsın bi şekil.
inşallah istediğin fiyatlara alırsın arabayı. şimdiden merak ettim nasıl diridir gavur :D
30k ya ben alirim görmeden.....
Eğer söylediğin gibiyse bir yamuğu yoksa 35 verilir.
en üst rakam 30 32
binici olarak, temizliğinden dolayı, benim paramla da 30 bin ederi var
nette 40-50 yazanlara itibar etmeyin
amcanin tel numarası lütfen canlı :)) veririz canliyi aliriz arabayı :)
bu arabayla kiyaslayabilirsin Oguzhan ama aylardir satilamiyor tabi bu fiyatla
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9838255/detay/
30 versem icim acimazdi benim
km yapmazsan 30,000 33,000 lira arası edecektir.
E30olsa 50 mılyarı vardı satılırdıda :)
böyle bir aracın sahibi sen olsan kaç para isterdin?o para eder bence
lazları o kadar salak sanmayın bence amca o arabanın ederini öğrenmiştir ben 2 senedir horon ekibindeyim lazlar cidden çok cin fikirli :D
2 sene Trabzonda okudum bir çok Trabzonlu arkadaşım oldu bence amca fazla uyanmadan alın uyandığı takdirde mezardan babası çıksa satmaz o arabayı yeterki inadı tutsun :)
laz bakkal piyasa yapmıştır sen rahat ol ;)