google facebook gibi sitelere gitmek isterken yaklaşık 2 gündür bu hata koduyla karşılaşıyorum... 502 Bad Gateway
nginx/1.3.7
arattırdım çözümü ile ilgili pek bi bilgiye rastlamadımsadece foruma girebiliyorm şu anda
google facebook gibi sitelere gitmek isterken yaklaşık 2 gündür bu hata koduyla karşılaşıyorum... 502 Bad Gateway
nginx/1.3.7
arattırdım çözümü ile ilgili pek bi bilgiye rastlamadımsadece foruma girebiliyorm şu anda
SM PERFORMANCE
Selamlar,
verilen hata nginx sunucu hatası sizinle alakası yok ama şöyle bir durum var bu tür siteler bu hatayı verebilecek siteler değil.
Belirtilen hata sitenin bant genişliği açıldığında bu hatayı verir.
Yani sizi google, facebook yerine başka bir siteye sokuyor. Buda DNS Spoofing olayına giriyor malesef.
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız eklentilerini yazar mısınız?
C:\windows\system32\etc\hosts dosyasının içeriğini yazar mısınız?
ve son olarak ağ bağlantınızdaki dns adreslerini buraya yazar mısınız.
RESPECT YOUR ELDERS
![]()
şimdi abi;
C: giriyorsun oradan windows klasörüne giriyorsun oradan system32 klasörüne giriyorsun oradan etc klasörüne giriyorsun ve orada beyaz uzantısız bir hosts dosyası var;
üzerine 2 defa tıklıyorsun sana ne ile açacağını soracak notepad ile aç diyeceksin yada wordpad içindekileri buraya kopyalayacaksın.
RESPECT YOUR ELDERS
team viewer kur abi bilgileri pm ile at sana zahmet. yada tel no at pmden arayayım halledeyim.
RESPECT YOUR ELDERS
ayrı başlık açmadan bende buraya yazayım sorunumu
laptobu mu bataryasız kullanıyordum sobanın fişini prizden çekerken puff diye patladı şartel attı laptop da kapandı.sonra tekrar laptobu açtıgımda başlat çubugu komple xp gibi oldu bi türlü düzeltemedim sistem geri yükleme noktam olmadıgı için geri de yükleyemedim.bu olaydan sonra masa üstünde sağ klik yaptımmı 3 dk sonra cevap veriyor.bu ikisi dışında herşey normal
win7 kullanıyorum bu arada home basic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)