Arkadaşlar MSI VR330 biosunu güncellemek istiyorum ancak güncel biosu bir türlü bulamadım cihazdaki bios 1.00 güncel olanı 1.07 sabahtan beridir arıyorum bulamadım linklerin hepsi ölmüş nereden indirecez bu biosu varmı bu işlerden anlayan aramızda ?
Arkadaşlar MSI VR330 biosunu güncellemek istiyorum ancak güncel biosu bir türlü bulamadım cihazdaki bios 1.00 güncel olanı 1.07 sabahtan beridir arıyorum bulamadım linklerin hepsi ölmüş nereden indirecez bu biosu varmı bu işlerden anlayan aramızda ?
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Ben o linkten indirememiştim şimdi bir daha denedim inmiyor maalesef.
Çok teşekkür ederim aynı zamanda nasıl yapılacağı da anlatılmış şimdi denicem güncellemeyi bakalım ne olacak![]()
Olmadı yapamadım bir uyumsuzluk var sanırım.Aşağıdaki linkte nasıl yapılacağı anlatılmış ;
http://msi.com/files/pdf/How_to_make...ash_BIOS_f.pdf
Ancak bahsi geçen flash.bat dosyasına tıklıyorum küçük bir dos penceresi açılıyor hızlıca bir şeyler yazıp kapanıyor.Print screen yaptım ;
Ayrıca ben indirdiğim bios dosyasını zip ten çıkardığımda aşağıdaki dosyaları görüyorum ;
Linkteki anlatımda BIOS.ROM diye bir dosya görünüyor zip dosyasının içinde öyle bir dosya yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)