tip şart değil ya önemli olan sunum birazda laf yapabilmek araç incelemesi yapabilirim veya gittiğim yerleri tanıtabilirim veya sadece sesimi vererk oyun videosu çekebilirim ama bunu yapan çok işsiz var kafam da son tercih
Printable View
alışveriş sitelerinden uzak durmak gerek :D:D:D
Brazzers yeterli gibi.
Vallah bilemiyorum geçen gün türk youtuber lar nekadar kazanıyo diye bir video izledim orda 15 yaşında videolarını izlemeye tahmül edemediğim bebenin yıllık 30 bin dolar kazandığını duyunca noluyoz lan falan oldum şişirme olabilitesi yüksek ama kafamda deli sorular :D
xhamster ya da yatakpartner :hehe:
Berkan kaşınma kankam
YT de para kazanmak kolay değil hele tr içerik ile hiiiiç kolay değil... İngilizce içerik girmek gerekli... Tıklanan reklama ve kategorisinin getirisine göre kazanç belli oluyor... Gerçekten youtube dan para kazanmak çok emek istiyor... Ancak bir tutarsada alıp gidiyorsun gerçekten... Youtube ve google da destekliyor indexte yükseliyorsun vs.
Vine izliom ben genelde yada ataberk doğanın muhacir telefon şakalarını dinliyom kopmalık :D
Şimdi Youtuber olmak para getirir mi, getirmez mi? Getirirse aylık ne getirir? : )
Bana rakamlarla gel.
Tech-sahibinden ve diğer faideli siteler:D