keşke benimde boş vaktim olsa canım sıkılsa bir pazar günüm var onuda en iyi sekilde degerlendirmeye calışıyorum
Printable View
keşke benimde boş vaktim olsa canım sıkılsa bir pazar günüm var onuda en iyi sekilde degerlendirmeye calışıyorum
Telefonuma solo test indirdim bagımlılık yaptı
http://www.nostostr.com/wp-content/u.../SOLO-TEST.jpg
http://gizliilimler.tr.gg/
bir bakın derım :)
Bu aralar redbull.com.tr'ye sardım,çok yönlü yazılar,konular,görseller var,iyi zaman geçiyor.
arkadaşlar hadi kabul edin canınız sıkılınca DNS'ler direk değişiyor biliyorum :D
internet sitem var onlar uğraşıyorum ne inceleme konu alsam diye çok canım sıkılırsa ets2 açıp telefondan da youtuba bağlanıp damar şarkılarla oyun oynuyorum her araba delisinin yaptığı gibi sahibinden ve tabiki burası arada seat forumlarına bakıyorum çok sıkıcı zamanlarda zanmate üst köşede göreve hazır :hehe::hehe:
bu arada youtube yi şu aralar daha sık inceliyorum youtuber olmak çok kafamı kurcalıyo geliri çok iyimiş
Sahibinden.com, techturkey vazgeçilmezimdir:)
Gün içinde merak ettiğim bi şeyi, arabayı araştırırım. Youtube'da otoparkın videolarını takip ederim
alışveriş sitelerinden uzak durmak gerek :D:D:D
Brazzers yeterli gibi.
Vallah bilemiyorum geçen gün türk youtuber lar nekadar kazanıyo diye bir video izledim orda 15 yaşında videolarını izlemeye tahmül edemediğim bebenin yıllık 30 bin dolar kazandığını duyunca noluyoz lan falan oldum şişirme olabilitesi yüksek ama kafamda deli sorular :D
xhamster ya da yatakpartner :hehe:
Berkan kaşınma kankam
YT de para kazanmak kolay değil hele tr içerik ile hiiiiç kolay değil... İngilizce içerik girmek gerekli... Tıklanan reklama ve kategorisinin getirisine göre kazanç belli oluyor... Gerçekten youtube dan para kazanmak çok emek istiyor... Ancak bir tutarsada alıp gidiyorsun gerçekten... Youtube ve google da destekliyor indexte yükseliyorsun vs.
Vine izliom ben genelde yada ataberk doğanın muhacir telefon şakalarını dinliyom kopmalık :D
Şimdi Youtuber olmak para getirir mi, getirmez mi? Getirirse aylık ne getirir? : )
Bana rakamlarla gel.
Tech-sahibinden ve diğer faideli siteler:D
Yarın bir gün evleneceğim insan görmesin diye yazmıyorum ama bende ne saklı hazineler var :D :D :D
Techturkey-Facebook-Sahibinden-Ebay tarzı yerlerde zaman geçiriyorum
Techturkey-onedio-nolm.us
bisikletforum
bisiklet yedek parça
wiggle.co.uk
bike-discount
tech
arada maillere bakıp, iş ile uğraşıyorum.