kirmizi olan fiyat mor olan kilometre:)
bu arada ben bosna hersekteyim.
Printable View
E46 dizeller birazcık sahiplerini üzüyo diye duydum. 3.23 almazdım o benzin fiyatları ile ben :D Tabi oranın alım gücüne göre o fiyatlar ne ediyo bilmiyorum. Ama 3.25 - 3.28 E46 harika olur. Hele bide cabrio olsa :D
Olum fiyata bak, bi de alıyımmı diyorsun :)
Temizse hic kacırma, ne güzel de yanlar o :D
Şehır içinde gayet yakar 12 litre filan hayal üstelik araç 160.000 bunuda düşünmek lazım dıştan temiz durması mühim değil.En azından 15 litresi var.
dediklerini dikkate alcam.:)
suanda 3.16 var e36babam kullaniyo 242.000km'de:) hicbisorunla karsilasmadik daha motor saglam sadece yagini suyunu filtreleri degisio zamani gelince o kadar:) hem pekte muhim degil cokfazla yakmasi..benzin zaten ucuz:) tr'ye geldigim zamanda hergun bmw'yi surmem:D 1.4palio 4ever:)
Edit:buarada punto 10lt yakiyodu 15lt sehiricinde hic dokunmaz bana:D
Peki bisey sorucam,200SX/Type-R/Z3 v.s gibi aracların piyasası ve ya bulunabilirligi nedir oralarda?merak ettim..:)
ooooo 10ur cumm r32 kaç para ya hatta ucuzsa hiç sölemeden direk msn ekle :D acil lazım çünkü erayyumsel@hotmail.com
R32 al be onur 15 litrayi gecmez sehir icinde off ya trde abzurt fiyarlara satılıyor 2. elleri adam gibi paraya alıyorsun zaten al bi r32 araba gibi araba respons dip noktada yaaa ... gelince kacırırım senden hem :D hayranıyım r32 nin elbet bitane alıp koyucam garaja ....
eray bir ara konuşalım senle yahu gümrükçü arayıp duruyorum bende :)