bir üstündeki onları yazan:)
Printable View
plakanın espirisi ne çözemedim :D 3152 :D
biz o tunikleri devirdik neyse...:D
Bu yoruma uyuz oldum ve gerekli cevabı vermekten kendimi alıkoyamadım saygılar..
"ya bir de su kanalına koymuş maksat düşük görünsün diye ayıp bu kadar sahtekarlık olmaz"
Chronik-Fotos | Facebook
Beyler bu sayfa şikayet etmekle kapanmaz.
Şikayet ettim bende. Umarım en kısa sürede gereken yapılır.
bizde ettik bakalım :)
yorumlar fena ya :D
şikayet edildi abi :)
şikayet edildi :icon_tup: abuk subuk boş beleş yorum yapmışlar kanka neyin kafasıdır bu çocuklardaki :D
abi yorumları okuyunca facebook hesabı kapattım bu nedir ya nasıl bir sosyal platformdur bu :( yoruma gel "ahahahahahah fıskiyelerde doğan fıskiyesi tamponda ki sözde modifiye yapmış"
-şikayet edildi
Bir parkla bir far boyamayla mod mu olurmuş zaten su oluğuna girmişsin, zaten hiç güzel de değsadasfsdgfdg (ÇARPILDI.)
" pooff sade bu araba dostm sadece farlar felan mat film bide spor yay anlamıyorm ama şık ama modfye 0 nasl resm atılıyo bi bilsemde bzm punto görücüye cıksa biiii "
yorum yapan arkadasin araci.oylesine meraktan baktim. :) Daha ne desem bilemedim ki.. :D
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...39196274_n.jpg
Sikayetle sayfa kapanmasi zor biraz.Ama sikayet ettim bende..
Şikayetimizi ettik :)
Ne kadar cahil var toplanmış. Tamam bilgisiz olabilirsiniz terimleri yanlış telaffuzda ediyor olabilirsiniz ama daha araç sahibini niye çektiğini, resmin nerden geldiğini bilmeden abuk subuk mesaj yazmak ta nedir.
Bence kusursuz güzellikkte bir araç ama beğenmeyebilirsin *** atmakta nesi...
Neyse şikayet ediyorum bende aynen.
Yardımlarınızdan dolayı herkeze teşekkürler
haha valla canım sıkıldıkca yorumları okuyup gülüyorum bir yorumda ben patlattım :D şikayet ettim.