Site yeni hostinge gectiginden beri, acmakta zorlaniyorum.
Anlik bant genisligine bir bakabilir misiniz? Sanirim yetmiyor, istatistikler ne gosteyor?
Yonetim bu msg i sonra silebilir.
Site yeni hostinge gectiginden beri, acmakta zorlaniyorum.
Anlik bant genisligine bir bakabilir misiniz? Sanirim yetmiyor, istatistikler ne gosteyor?
Yonetim bu msg i sonra silebilir.
serverda Deiliz kendi makinamız üstünde drecu.com techturkey-photos.com techturkey.com var sadece
Domain name Used Limit Available Used (in %)
drecu.com 2.68 MB Unlimited - -
techturkey-photos.com 186.35 MB Unlimited - -
techturkey.com 6 588.36 MB Unlimited - -
3 Domains total Number of entries per page: 10 25 100 ALL
Total Traffic Used 11.4 GB
738.6 GB of 750.0 GB available
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
esk iserverr 250Gb idi
böle düzgün sona sıcıohueuhehueuhe hayırlısı
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Gidip geliyor gibi görünüyor.
Bir mesaj yazarken hic sorun yok, 10sn sonra hicbir sekilde acmıyor, bekliyor kalıyor.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Serverde yedekmi var acaba ? şuan baya bayılıyo ya anlık tır inşallah .... ben genelde gayet memnunum ama şuan siteden bi konuya girip mesaj yazmaktansa yatıp uyuyasım varrr 4mgbit baglantı ve tek hızlı pc ile .... baska baglantı sorunu varmı acaba bolgesel bişimi şuan ben anadolu yakası erenkoydeyim .....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
dün gece 10ur da sordu bana.ben gayet hiç problemsiz girerken o bosnadan giremiorum demişti...
1881 - 193∞
ya o sorun firefox'tan kaynaklaniyo galiba..:S opera'dan girdim 2dakka sonra čatir čatir mesajimida yazdim konularada baktim..ama genel olarak var bir sorun arada baya baya bi gidip geliyo 1mesaji yaziyosun send dedikten sonra..5dakkada anca yolluyo yada yollamiyo:S..bazende canavar gibi butun sayfalari aciyo mesajlarin tak diye gidiyo vs..(kendim icin konustum).
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)