http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15809834/detay
Printable View
Sitesinden bütün motorlarının teknik özelliklerine baktım , adamlar aşmış resmen...
çok kötü ya hiç beğenmedim ben
On led farlar cok iyi cidden , bu sinifta sanirim ilk. Onun disinda dis tasarimini bende pek begenmedim .
yeni civic sedanın arkasına alışıldıysa bununda önüne alışılır
golf'dan daha iyi olacak falan deniyordu ama tam bir GDO'lu ibiza olmuş...
Bence bu olayda Vw'nin eli var, Seat mühendisleri isteyerek bu kadar kötü bir tasarım yapamazlar herhalde :icon_wack
İbizadan pek bir farkı yok, bunuda alırsanız Led+sunroof+xenon falan filan olması lazım böyle pek bişeye benzetemedim.
Bu gözler nelere alışmadı ki :hahaha:
45.000 tl ye yeni kasa cupra var 180 lik onu tercih et derim .. Yada en kötü ihtimalla yeni leon alınacak ise panoramik cam tavan+ledli far alınması şart ki kendini göstersin araç...
seat'ları bir türlü sevemedim gitti...
bence o kadar da kötü değil... beyaz olan aracın fotoğrafları çok güzel açılardan çekilmemiş sanırım ama kırmızı olan gayet güzel duruyor. bence göz de alışınca beğenilmemesi için bi sebep yok. ama içi biraz kalitesiz gibi geldi bana daa yakından incelemek lazım tabi :)
Önden bildiğin ibiza olmuş bu dış tasarımı vasatın altında kalmış içide pek hoşuma gitmedi benim
Ön farı ledsiz olduğunda hiçbirşeye benzemiyor. Ama araç Led farlı ve iyi bir jantla(18" olan güzel bir jantı var sanırım) alınırsa gayet güzel gözüküyor. İç kalitesinin fotoğraflardan daha iyi olduğunu düşünüyorum Autoshow dan izlenimlerime dayanarak.
Eskisine göre daha kötü olmuş ama yinede fiyatına göre güzel bi araba bence.
eski kasanın satış rakamına ulaşma şansı yok.
yolda görünce işlerin değişecegini düşünüyorum. ki modifiyeye daha açıkmış gibi geldi bana.
bu arabayı alan adam direk eibach bayisine çeksin bu ne böyle çok yüksek
tanıtım resimlerinde bu kadar değildi yaa
bu seat arabalarının içi niye hep möö gibi çok kötü iç dizayn keza bu fotolardan arabanın tipi iyi mi kötü mü karar veremedim opel astranın kopyası gibi bişey olmuş