On led farlar cok iyi cidden , bu sinifta sanirim ilk. Onun disinda dis tasarimini bende pek begenmedim .
Bence bu olayda Vw'nin eli var, Seat mühendisleri isteyerek bu kadar kötü bir tasarım yapamazlar herhalde![]()
İbizadan pek bir farkı yok, bunuda alırsanız Led+sunroof+xenon falan filan olması lazım böyle pek bişeye benzetemedim.
Bu gözler nelere alışmadı ki![]()
45.000 tl ye yeni kasa cupra var 180 lik onu tercih et derim .. Yada en kötü ihtimalla yeni leon alınacak ise panoramik cam tavan+ledli far alınması şart ki kendini göstersin araç...
~ Feel The Difference ~
seat'ları bir türlü sevemedim gitti...
bence o kadar da kötü değil... beyaz olan aracın fotoğrafları çok güzel açılardan çekilmemiş sanırım ama kırmızı olan gayet güzel duruyor. bence göz de alışınca beğenilmemesi için bi sebep yok. ama içi biraz kalitesiz gibi geldi bana daa yakından incelemek lazım tabi![]()
Ön farı ledsiz olduğunda hiçbirşeye benzemiyor. Ama araç Led farlı ve iyi bir jantla(18" olan güzel bir jantı var sanırım) alınırsa gayet güzel gözüküyor. İç kalitesinin fotoğraflardan daha iyi olduğunu düşünüyorum Autoshow dan izlenimlerime dayanarak.
eski kasanın satış rakamına ulaşma şansı yok.
SEAT SPORT
yolda görünce işlerin değişecegini düşünüyorum. ki modifiyeye daha açıkmış gibi geldi bana.
masalla masalla
bu arabayı alan adam direk eibach bayisine çeksin bu ne böyle çok yüksek
tanıtım resimlerinde bu kadar değildi yaa
bu seat arabalarının içi niye hep möö gibi çok kötü iç dizayn keza bu fotolardan arabanın tipi iyi mi kötü mü karar veremedim opel astranın kopyası gibi bişey olmuş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)