anca wrc spoiler ile bişeye benzer arkası lancer ın hb si gibi çok biçimsiz duruyor:D
Printable View
anca wrc spoiler ile bişeye benzer arkası lancer ın hb si gibi çok biçimsiz duruyor:D
Hadi aradaki 7 farkı bulun
http://www.itusozluk.com/image/alfa-...rera_93124.jpg
Bu kadar mı kötü yapılır bi araba güzelim leonu ne hale getirmişler.. Aynı kasaya 2. Makyajı yapsalarmış daha iyimiş. Golf ile yarışamaz bu kasa, golfün içi de dışı da 10 basar buna..
leon olayı bitirmiş faitlar dahada aşağı iner gibi bu kasada
çok çirkin ya araçlar giderek çirkinleşiyor sanki
Türümün tek örneği olarak ben çok beğendim demek istiyorum:D
evet eski kasa çok çok daha güzel ancak bu da gayet hoş bence..
Walla çok dikkatli baktığımdanmıdır bilmiyorum ama benim gözüm alışmaya başladı büyük bir jant ve coilover ile güzl olur sanki .
buna mod yapılsada adam olmaz gibi duruyo :) eski kasası buna 100 çeker,hiç sportif durmuyo
orta konsol en berbat kısım. seat çizgisi ile sert audi çizgisi birleşince böyle berbat bir tasarım oluyor. Hep derim olm bakın mk.II'den güzel leon yapamaz bunlar dedim haklı çıktım. :)
bi audi bi mercedes vazgeçemedi şu o403 kılıklı direksiyondan illa amg/sline al diyolar adama :p :D
zaten cok cırkın yapmıssınız bari arka kapıları eskısı gıbı olsaydı ya la
Biri alsın bassın 18 jant koysun o zaman beğeniriz :)
ben çok beğendim vlla arka kısmı biraz brera ya benziyo ama güzel olmuş bnce oturaklı duruyo araç
bi body kitle gayet güzel oluyo ;)
http://img607.imageshack.us/img607/5429/96391719.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Daha cok kia ceed hyundai i30 clio karisimi bisi olmus.
Herhalde bu kasa ilgi görmez,bizim kasalarda her zaman aynı fiyat aralıgında olur .
:)
kasa güzel oturaklı arabalar tutar türkiyede her zaman 2-3 kişi alıp modlasın patlama olur videodan daha net anlaşılır fotorafla değilde
Şu videodaki jantlarla, bu hâliyle basılsın, 10 numara olur dış kısım. Ancak iç mekan bir önceki kasa gibi garip. Bir önceki kasa da bana göre çok takoz duruyordu, bu da öyle. Revizyon yapılmış ama işte..
fazla satılmayacak gibi görünüyor :D eski kasayı ararız gibime geliyor :D Allahtan 2013 ü almadım çok zorladılarda aman diyim.