En mantiklisi otobus bi kac lere babam arkadasina k sekilde yollamisti muavine bira para coktigin zaman kabul ediyo
Printable View
En mantiklisi otobus bi kac lere babam arkadasina k sekilde yollamisti muavine bira para coktigin zaman kabul ediyo
Bir arkadaş yada otobüs en uygunu olacaktır. Ben otobüsle 20 tl ye 4 jant&lastik göndermiştim, hoş Ankara-İstanbul arası idi ucuz oldu, aştiden saat başı illa bir otobüs kalkıyor.
ankara kargoyu arıyorsun alıyorlar adresten
ambar tarzı çalısıyorlar
ertesi gün teslim
hiç problem cıkmıyor . adet 5+kdv den geliyor . bilginiz olsun
PTT yle yolla
merkez PTT subesinden jant basina max 10 lira verirsin
ege ulaşımı(ambar) tekrar aradım bu sefer de tanesi 10 tl dedi toplam 40 bi kez daha ararsam para almıcaklar sanırım :D:D
otobus veya herhangi bir kargo firması ile anlaşması olan yer bulmanız lazım en uygun bu şekilde kargolarsız
sıradan bir firmadan otobüs bileti alırsın götürürler..
ambarla hiç yollamadım ama otobüs en fazla 50 liraya mal olur otogarda karşılar alırsınız
ptt kargo ile osmaniyeden istanbula 4 tane 16" jant lastiği 70 liraya gönderdim oradanda izmire yine 70 tl ye gitti otobüsle max 30-40 gönderirsiniz
Ambar en mantıklısı olur kapanıza kadar getirirler şaşmaz nakliyat ile yollayabılırınız 3senedir calısıyoruz daha hiç bir sıkıntımız olmadı
Nak kargo dan fiyat al telefonla..ortalama 40 tl tutar