o ses yalıtımı ayrıca ısı izalasyonudurda yani tek ses olarak değil kışları ısı olarakda farkı hissedersiniz..
o ses yalıtımı ayrıca ısı izalasyonudurda yani tek ses olarak değil kışları ısı olarakda farkı hissedersiniz..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Apartman yaşamından nefret eder oldum
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
istanbul için konışıyım müstakilinde ayrı bir güvenlik sıkıntısı var büyükçekmecede bir tanıdığımızın villasına sayısını ben sayamadım defalarca hırsız girdi...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
***** bagiris cagirislar oluyor, yalitim sart, yapacagiz bakalim bizde.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Ben de eve tasinmadan yaptirdim toplam 9 cm.
Kopuk ise yaramaz. Tas yada cam yunu 6 cm uzerine ozel izolasyon sungeri kullandim, en ustune de betopan koydum. Super oldu.
Yan tarafim bos ama hic soguk gelmiyor, diger tarafimdan oturanlari da duymadim hic ses filan
Gelmedi.
Tavani izole etmek asiri zor, zemini yapmak taayni sekilde, kaplamayi kaldirmak lazim, altina silte sermek vb.
6 duvar filan yaptirdim 1800 tl ye mL oldu,mboyasinalcisi
Built to fall....
Stüdyo yalıtımla anca kesersin büyük YAPI marketlerde var satıyorlar![]()
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
aşağı kata ses inmesini kesmek istiyorsanız en pratiği şilte üstüne halıfleks olabilir halıfleks altıda desteklenirse baya bir keser yürüme seslerini pati seslerini v.b duvara herkes doğrusunu söylemiş mantolama ve komposit malzemeler şimdi çok güzel iç cephe dekor taşlarda var kullanılabilinir.. ama tavana ne yapılır onu bende bilmiyorum![]()
arkadaş bu ses geçme mevzusu kadar berbat birşey yok. yukarda hasta kafalı bir evlat var kendini yarış atımı zannediyorsa nedir habire koşuyor, koşma bitiyor kalorifer demirlerine dan dun girişiyor. bereket önceki evdeki gibi yan komşunun sapık fantezilerini işitmiyorum çocuk sesiyle yetiniyoz.
En basit yolu yumurta kolisi.Kapladığınız oda stüdyo gibi olur.Strafor işi biraz zahmetli.
Coğrafya kaderdir
1-2 cm cam elyafı ustune 1-2 cnm kopuk strafor evde hafta sonu ugrası olur bız ıkı arkadas ufak caplı bı sutudyo kurmustuk ses sıstemlerını ben yapmıstım gayet basarılı olmustu işin prof. olmasakta bısyler yapmıstık sizde yapabılırsınız
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)