CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı
sene 2011.
akşamları sürekli yabancı kankilerde oyun oynuyoruz , özellikle ruslarla.
bana biri deepwebten anlıyormusun dedi az çok anlarım ama bizim bu memlekette, bu modemlerle çok deepte takılamayız dedim :)
gel akalım şu alame dedi olur dedim evde 2pc bir mac vardı o zamanarda tek pcdeye linux kurup hazırlıklara başladık.
girip çıkmadığımız yer yok, bir gurubumuz ver her yere akıyoruz :D
birgün biir odada biri elimde bir bilgi var en çok btc verene vericem dedi kimse bilmiyor nedir ne değildir.
Böyle troller çok çıkardı.tabi bazen elinde ünlülerin çıplak fotoları yada ne bilim böyle şeyler çıkabilirdi.
ozamanda btc dediğin 10 dolar falan.
bizden biri uyduruk bir rakama aldı.
dosyadan gaddar bir sayıda pdf gibi bişeyler çıktı böyle deftere karalanmış şeyler.sanki günlük.
bizde siktir et zaten bişey değildir diye düşünüp doğru düzgün anlaşılmıyo zaten diye sallamadık.
btc veren cocuk bunun üstüne gitti ne olduğunu bulucam dedi.
derinlerde gezince bişeyler bulmak biraz basit oluyor,
cocuk fasiküllerin teslanın notları olduğunu buldu.
el yazılarını teyit ettirdi vs vs.
bu notlarlara tesla öldüğükten sonra fbi tarafından el konulmuştu ve rus bir ajan tarafından kopyası rusyayı gelmişti.
o zamanlarda söylenene göre rus fizikçilerin anladığı kadarı ile bu fasüküllerde sonsuz sınırsız enerjinin formülü vardı.
akebinde santral kurulmaya başlanmış fasiküller ile step by step ilerleme başlamıştır.
bu proje 5. ve 6. reaktör tamamlansaydı eğer, sanırım hayata bir şekilde tam randımanlı olarak hayata gececek ve rusya dünyada sonsuz enerjiye sahip olacaktı.
buna izin vermeyecek olanlarında kim olabileceğini az çok öngörebilirsiniz.
tahmin ettiğiniz ülke tarafından da santral sabote edildi.
kısaca çernobil kaza değil bir bir sabotajdı..
bazı şeyleri öğrendikçe derineri bıraktım..