bence sıgrusunu hemen söyle pişman olursun
geçmiş olsun
Printable View
bence sıgrusunu hemen söyle pişman olursun
geçmiş olsun
geçmiş olsun Arda.
geçmiş olsun
Saolun abiler teşekkür ederim.
Bayana gerekli cezai işlem uygulandı değilmi? şöför değişimi gibi bir şeye musade etmedınız?
GEçmiş olsunn
Polise anlattık oalyı kadın hakkıunda işlem yaptılar.Kadın bize kartını falan verdi ilk ben yaptırırım dedi yok dedim kasko var .Sanayide işler durgun millet azcık çalışsın dedim.Arkadaşı falan geldi zaten o kazayı üstüne almay açalıştı biz anlattık olayı tek tek.Bugun geldi bana vurdu yarın gelir sana vurur
Alkol butun kotuluklerin anasi ... Gecmis olsun ...
geçmiş olsun
geçmiş olsun kardeşim.
geçmiş olsun Allah beterinden saklamış.
Geçmiş olsun kardeşim ...
Ancak ailene sole anlat durumu kadının alkollu oldugunu bunun her insanın basına gelebilicegini vs..
ayrıca ehliyetin yoksa bence biraz dişini sık ehliyetsiz kullanma ... mesela bu kazada eyer sen kullanıyor olsaydın aracı suclu duruma duserdin gene kadın ustunuze cıksa bile ....
Aynen ben bi arkadaşımla kaza yaptım okmeydanı perpa önünde bizim salak durması gereken yola attı kendini adam sol sürat sol çamurluk ve kapıdan girdi bizim arabaya. Çocuk suçlu olması gerekirken adam alkollü çıktı ve suçlu durumuna düştü. Polis alkol varsa 1 tarafta kazanın nasıl olduğuna bile bakmıyor. Bariz gözüküyor yola çıkılmaması gereken yerden karşı gidiş istikametine geçmeye çalışıyoruz.
geçmiş olsun.
Arda, büyük geçmiş olsun biraderim....
Hondaymış Unoymuş saçmalama ailene anlat durumu, ehliyetsizde trafiğe çıkmamaya dikkat et....
Arkadaşın nasıl olmuş??
gecmıs olsun
geçmiş olsun
Geçmiş olsun...
geçmis olsun..
Gecmis olsun.
arda geçmiş olsun...uygun şekilde annatırım ben sizinkilere ;)
Geçmiş olsun.....
geçmiş olsun
geçmiş olsun.
Geçmiş olsun Arda..
arda geçmiş olsun inş. sende ve arkadaşında önemli bişey yoktur
geçmiş olsun allah kurtarmış
gecmısolsn kardes...
geçmiş olsun
Geçmiş olsun
dimi günaycım :hahaha:
sende akıllandın heralde heuehue
arda çok geçmiş olsun yaw walla allah korumuş kaza yaptığınız araba neydi?_
sizin maruti olsadı heralde biras yaralanma durumunuz olabilirdi heralde..
bu arada kadın size çantasını mı fırlattı dedin sen?_ :beuj::icon_wack
o çantayı kadının kafasında parçalardım heralde...
geçmiş olsun :(
gecmis olsun arda...
Geçmiş olsun ardacım :
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Çok geçmiş olsun ehliyetsizken daha dikkat amman gözünü seveyim... :(
saolun saolun abiler
renç arkadaş kolu kırıldı die okuldan kaytarıp duruor.
bende sabah uyandığımda deli gibi bi bel ağrısı ile kalktım suan dükkanda benim ufak odada uzanıyorum.
Cem abi aman ha anlatmayın.
Kaza yaptığımız araç mitsubishi lancer bize çarpanda nissan pathfinder oda baya dağıldı .Biraz evel aracı ufaktan söktürmeye başladık.Büyük ihtimalle kaskodan parçların parasını almaya çalışıp aracıda kazalı şekilde vereceğiz.Ehliyetede tam 256 günüm kalmış artık ehliyete kadar arabalardan uzak durup sadece gokart kullancaz:D
Geçmiş olsun arda...