Ocak ayının içinde 18 yaşını dolduracağım hayırlısıyla tabiki uzun zamandır bu anı bekliyordum ehliyet almak, ve şubat sınavına girmek istiyordum. birazda ailem yüzünden geç kaldım araştırmak için,geçen haftasonu 1-2 kere uğradım fiyat falan almak için şubat sınavına bulamazsınız yer falan dediler. ama bi yandan işte aciliyeti yok herhalde tarzında konuştu bi tanesi hani sanki var desem alacakmış gibi. bi arkadaşımda yok abi öyle şey olurmu bulursun yer falan dedi. bi taneside yok kayıtlar devlet tarafından kapatıldı. giremezsin dedi. kafam oldu allak bullak. şubat sınavına girmeyi çok istiyorum, çünkü giremezsem mart veya nisandaki sınava girmem gerekecek oda tam YGS dönemine gelecek. çok zor olacak işim. he girmeme şansım var tabiki ama psikolojik olarak pek mümkün değil o. çünkü yıllardır bekliyorum o günü ve yaşımı doldurdugum halde yaz sınavlarına girip 5-6 ay beklemek istemiyorum. bide ehliyet gelcek taaa anasınınkinde. ne anlamı kaldı ocak doğumlu olmanın o zaman yani. kısacası bu işin aslı nedir, onu merak ediyorum. şimdiden teşekkürler![]()