Omega arkadan itiş yauv :)) sanzıman apayrı bidunya :D:D:D
Printable View
Evet arkadaşlar bu aracı almalımıyım sizce karar aşamasındayım.
bence o fiyat çok jant dışında bi extra göremedim araçda. muadilleri 12-13 milyar araba pazarında
bennce o paraları çıkacaksanız bertone bakın derim. en azından doğru düzgün bir tipi var.
18-19 a temiz bertone zor gibi.
bertone leri sevmiyorum uzun oldukları için. birde benim bütçemle temiz bertone bulmak zor.
18 19 bin tl ye kadar iki kapılı araç olarak tavsiyeleriniz nelerdir. 1.4 is hariç
Clio rs düşünülebilir performans isteniyorsa. az yaksın dersenız 2 kapı 1.7 dtiler cok daha ucuz miktarlara bulunup yüklenilebilir
Dizel düşünmüyorum. Fransız grubu araçlarda cazip gelmiyor açıkçası
biz arkadaşa aldık 1.8 tertemiz kzasız belasız 125 ps miss gibi bertone. 18.5a aldık bi kaç ay önce. yani bulunur bence.
2.0 sfi gsi düşünün o zaman en azından yürürü belli veya 93 94 vectra gtler sfi motor onlardanda bakılabilir
eğer düşünürseniz aracımı yakın zamanda satmayı düşünüyorum ihtiyaçtan :( f23 şanzımanlı 2000 model sportive..Vectra gt egzantrik var üstünde..Gerisi stock. 169.000 km henüz ilan açmadım hiç bi yere..Aracıma benim gbi iyi bakacak birisine gitmesini isterim doğrusu..Atiker marka sıralı sistem 1 aylık..1 krş masrafı yoktur.düşünürseniz
aracım ..
http://imageshack.us/a/img171/2600/imag0316g.jpg
p.m. gönderdim..
bilgiler için teşekkürler bütçemin üzerinde bir araç maalesef :(