Ayibi yok herkesin imkani farklidir tabi.ben bu fiyatlara aliyorum hemde iki sene sora atip baska modele geciyorum ondan iyi oluyor. Ben 200 versem koyar ama sen 9 sene giyorsan tabi is degisir:)
Printable View
Maison Zilli, découvrez l'univers Zilli et la collection été 2012 :)
En pahalı giyim markalarından biridir :) Bir önceki yorumumda ciddi değildim tabi :)
Arkadaşlar bir iki yıkamada rengi kaçmayan kot pantolon önerilerinizi bekliyorum bende.
Zara, Jack & Jones ve Tommy Hilfiger
Kot olarak senelerdir Mavi'nin kotlarını giyiyorum..Diğerlerinede pek bakmadım ama maviden çok memnunum..Levis'ta var bir tane ama öyle duruyor , oda iyi..
Sarar'dan bir kere aceleyle kot almam gerekmişti 6ayda pantalon iptal oldu..
mavi ve Levis iyidir. LTB den uzak durun 1 ay sonra kot eşofmana dönüşüyor :)
İstanbula geldiğinde Mavi'nin Bayrampaşa\Maltepoedeki fabrikasına bir uğra kesinlikle fikrin değişecek üztelik o kadar fazla para vermenede gerek kalmayacak
zara, bershka, pull and bear dan vazgeçmem.zara ilk sıradadır urunleri full kalite...
Kotta gas marka diyorum 10numara bn cok sevwrm ust bas olayini zara almayin kumasi kalitesi cok basit cabuk tuylnme cabuk renk atma var tshrtte polo garage lufian benetton cok iyi ayakkabida diesel onerirm eger spor birsey istyrsan gunlyk giymelik timberland ayakkabi mukemmel kalite..kovalski felan bunlar cabuk latliyo ..kot alirken kotu ince almayin leviste daha cok 506almaya cakisin kalin kumas ve cok saglam.
Bir markayi begeniyor olmak ile kalite farki ayrimini iyi yapin :)
Kot 501 yillardir degismezim eşim 3 yılda bikti artik başka bişey al diyo ust giyim damat twin birde hosuma giden tişört ler aliyorum nerden hoşuma giderse
Tshrt olarak marka takilmam ama bkirkoy de 2dukkn var ck hos tshrtler aliyrdm istiklaldefe ayni sekilde