Polo veya Koton
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ankarada karanfilde hamur kent var stil ürünler var orda
marka konusunu aşmak lazım çoğu markalı ürünlerden daha stil şeyler bulabilirsin
#RenaultSport Clio-R
Birazdan biri cikip zilli, lv yada Gant tercih et diyecek diye korkuyorumForumda da marka giymeyen yokmus vallahi
![]()
Kot pantolonda levis, gömlek ve cekette lufian tercih ediyorum.
Örgü kazaklarda da kotonda güzel şeyler oluyor.
Bende biraz takıntılıyım. loft dan 1 tane pantolon hediye geldi. şansa güzel çıktı 1 sene yıpranmadı. o gazla gidip lofta pantolon baktım hiçbir şey beğenemeden çıktımlevis devam.
spor cekette lufian öneririm kotondan çok daha iyi ve daha uzun ömürlü.
hem mağaza ve reyon konsepti de renk tamamlamak için kolaylık sağlıyor. uyumlu ve yakın renk tonlarını aynı standa koyuyorlar. altına pantolon içine gömlek bakarken zorlanmıyorsunuz.
http://www.lufian.com.tr/News/LufianBatman.jpg için Google Görsel Sonuçları
gibi
conan marka bir kot almıştım kendime 15 sene önce. balık tutmaya giderken falan hala kullanıyorum banamısın demedi. kilodan dolayı üst düymeyi iliklemiyorum ama o da benim kusurum![]()
ZARA Men ya da Youth deneyebilirsin ...
Koton da güzel ama el değiştirmiş, tasarım, malzeme bozulmuş diye duydum...
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Mavinin marcusu giyiyorum bu ara bende mavinin takintisi vardir yururken pacalarima bakarim
Heplevis falan denedim ama yakismadigini dusunmusumdir hep marcus alim hep aynisindan bi kactane var
T shirt hosuma giden her yerden aliyorum mavi adidas hollister tommy ne vardi baska netten yurt disindan bakiorum hep kirlenio yaglanio uzuluyorum![]()
körler sağırlar
çoğu markayı denemiş biri olarak son zamanlarda colin's ten alıyorum kot pantolonları gerçekten güzel kesim olarakta kalite olarakta tavsiye ederim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)