Worst parts about being tall | DailyFailCenter
arkadaşlar linkteki fotoda arkadaşın içine sığamadığı arabanın marka modelini çıkarabilen var mı ?
Worst parts about being tall | DailyFailCenter
arkadaşlar linkteki fotoda arkadaşın içine sığamadığı arabanın marka modelini çıkarabilen var mı ?
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Aynen daihatsu copen , ama acayip klostrofobik bi araç , yıllar önce zayıf halimle bile zor binip inmiştim ilk çıktığında.Kazalı araçtan çıkmaya çalışıyomuş gibi hissediyo insan kendini inerken.
Çok severim bu arabayı ya, fuarda binmiştimde içim daraldı indim inanılmaz dar içi
1.60boy falan lazım rahat etmek için
shire diyarındaki hobbitler için özel üretilmiş bir araç..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15912941/detay
Porsche havası var aslında
Tam japon arabası işte, japonların standartlarına göre normal.
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
Annemin eski arabası Daihatsu YRV'yi servise götürdüğümde showroom'da incelemiştim. Oy anam oy ben bu kadar rahatsız bir araba görmedim. 1.55 boyunuz falan varsa ideal. Yoksa iş yaş![]()
cahil ya ... allahım ...yokmu olum ecnebi memleketlerde görmedinmi hiç![]()
resimlere gelirsek toplu taşıma da oturcek yer bulabilirsem eğer otururken sıkıntı .. şehirler arası otobüs ve standart ayak boşluğu olan uçaklarda eziyet oluyor![]()
vw bettle nin cabriosu gibi üretilmiş sanki çok benziyor ona farları stopları cok andırıyor ve hatları.ama tamamen farklı bi markaymış meger.
Bende bindim bu araca. İnmek için dk saydırıyor insana. Tepkileri çok keyifli çok net bir araç ama üstü kapalı halinde uzun süre binenin psikolojisi bozulur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)