vag grubunun 1.6cc 8v motorunu kullanmış biri olarak sorunsuz bir motor olduğunu söyleyebilirim ama bir daha tercih etmem.
Printable View
vag grubunun 1.6cc 8v motorunu kullanmış biri olarak sorunsuz bir motor olduğunu söyleyebilirim ama bir daha tercih etmem.
Civic 1.6si hb
Megane Coupe de bakabilirsiniz.
clio rs düşünürsen bende satıyorum
Vtec sport güzel geniş bi arac fakat otomatıklerının gıdecegını dusunmuyorum motor olayına girecekseniz sizi üzer civic 1.4 is basit gelebilir size eger 25 bin bütcenız varsa arkdassın paylastıgı alfa hosuma gtttı doğrusu yine audi a3 de guzel arac ....;) karar sızın burada bırcok arac fikri var...
bence honda 1,4 is alın derim şanzumanı on numara
Colt cz3 düşünmez misiniz ?
bütçeniz CZT ye de uygun ama otomatik arıyorsunuz.
cz3 ün avantajı otomatikleştirilmiş (AMT) olması. Şanzuman üreticisi GETRAG http://www.getrag.de/en/229
1.3 95 HP manuel modda fena gitmiyor. Yükleme konusunda bilgim yok ama yazılım, filtre, egzost ile bir şeyler yapılabilir. Donanım yeterli seviyede. Göreceli olarak yakışıklıdır.(Kırmızısı iyidir) Japon sorunsuzluğu cabası. İçi de görünenden geniştir.
F/P oranı yüksek bir tercih olur. O bütçeye yüksek model düşük km, hatta yeni kasa bulunabilir.
+ a3 te güzel bir seçim.
bencede a3 derim her kasasıda çok hoş
alacağınız 1.4 is kaç model ve kaç km de olacak?
Yakalarsam 2000 model tıkırında makyajlı veya sade şık bir araç km side uygun olan alıcam sanırım bakıyorum
Ilandaki a3 direk eleyin
[QUOTE=FAGE12;6670093]:) neden ?[/QUOTE
yanina gidince husrana ugrayabiliriz ondan :D