Aşkı memnuda grup yapıyorlardı kimseden ses çıkmıyordu , behzat ç.de evlenilsin diye baskı gelmeside ayrı bir olay zaten..
Dizinin eski tadının olmamasıda çok fazla ara verilmesi , ben bile kaçırdım son bölümünü..sıkı bir takipçisi olmama rağmen..
Printable View
Aşkı memnuda grup yapıyorlardı kimseden ses çıkmıyordu , behzat ç.de evlenilsin diye baskı gelmeside ayrı bir olay zaten..
Dizinin eski tadının olmamasıda çok fazla ara verilmesi , ben bile kaçırdım son bölümünü..sıkı bir takipçisi olmama rağmen..
kasttettiğim sadece huzur sokağı gibi diziler olsun onları izleyelim değil.Bende Behzat Ç. yi en başından beri izliyorum.Büyük bir fanıyım diyebilirim.Twitter da felan #amirim tagıyla defalarca popüler tivitim felan da oldu.Sadece iyileştirilmesi gerek.Kısıtlamalar olmalı.Alkolle aram yok pek.Sadece tatlarını biliyorum diyebilirim.Behzat ç. saysinde bira ya bakış açım değişti.İrademin güçlü olduğuna inanıyorum ve buna rağmen bi dönem o kadar biraya sardım ki.Standart birşey gibi gösterildi çünkü.
Yabancı takip ettiğim birkaç dizi var.Örnek verecek olursak ben 3 sezondur walking dead i da takip ediyorum.Toplamda 3-4 kez sevişme sahnesi oldu.Maşallah behzat ç de 1 sezonda toplamda onun 2-3 katı o tarz sahneler gördüm ben.
Biz yabancıdan daha yabancıyız şu anda.Konu Behzat ç. ama diğer diziler için de konuştum ben.
Kusura bakmayın ama benim kardeşimin, oğlumun, kızımın, yeğenimin vs. bu tarz diziler izleyerek benliğini yitirmesine izin veremem.Bu konuda da gerekeni yapanları sonuna kadar desteklerim.
dizideki sevişme sahnesinden biralardan benlik yitiriliyor hey allahım
20 dakika daha güzel :D
benliğini yitirmesi diye tanımlıyosan keşke fanı olmak yerine en kısa zamanda izlemeyi bıraksaydın..
ben alkolle arası çok olan birisiyim o sahneleri görüpte gaza gelip 3-5bira kapmışlığım yoktur.. iradeyle alakalı olsa gerek..
ne diziler ne programlar ne saçmalıklar gördük televizyonda, bana göre behzat ç.de sevişme sahnesi var diyen art niyetlidir. Çünkü ben bir sezonda 12 tane sevişme sahnesi izlemedim bu dizide. ki olsa ne olur onu da çok merak ediyorum orası da ayrı:)
neyse.....:)
Çünkü ben bir sezonda 12 tane sevişme sahnesi izlemedim bu dizide
tabi ya ahlakımız bozuluyo :D
Spartaküs kesicide gidiyo ne begzatı ne walking dead indan bagsediyosunuz :D
efsane bir dizi tabi her güzel şeyin zamanı geldiğinde bitmesi gerekir.bir sezon daha uzarsa bence bayardı.bakalım nasıl bitecek.