gitme bırakma bizi Müslüm Baba.. :( :(
sen ki o ölümcül trafik kazasından bile sağ kurtulmuş insansın.. lütfen dayan biraz daha.. :( :(
Printable View
gitme bırakma bizi Müslüm Baba.. :( :(
sen ki o ölümcül trafik kazasından bile sağ kurtulmuş insansın.. lütfen dayan biraz daha.. :( :(
Şimdi öldümü? ölmedimi? ona göre üzülcem
Umarim yanlistir haber :(
Mekanı cennet olsun, Allah taksiratını affetsin.. Çok üzüldüm.
Haber ajanslarının Müslüm Gürses'in hayatını kaybettiğini duyurmasının ardında açıklama yapan Gürses'in menajeri Nevzat Takmaz, Gürses'in beyin ölümünün gerçekleştiğini ve makineye bağlı olduğunu duyurdu. Takmaz, ''Artık bitti her şey'' dedi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da Twitter'daki hesabından ünlü sanatçıyı yitirdiğimizi açıkladı.
Sağlık Bakanı'nın yazdığı tweetin daha sonra kaldırıldığı öğrenildi.
Müslüm Gürses’in doktoru Memorial Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener, yaptığı açıklamada, sanatçının durumun iyi olmadığını söyledi.
Deniz Şener, ''Kaybedebiliriz, ancak şu anda makineye bağlı olarak hayatı devam ediyor'' dedi. Şener, "Genel durumu iyi değil, uzun bir yoğun bakım süreci yaşadık. Şu an yoğun bakımda, makinelerin desteğiyle hayatı sürmekte. Kaybedebiliriz, risk oldukça yüksek. Akciğer sorunu tam olarak çözülemedi. Akciğer makinesi ile solunum desteği yapıyoruz. Kolunu bacağını oynatıyor ama bilinci yerinde değil. Ancak şu an için beyin ölümü gerçekleşmiş değil" diye konuştu.
Halkın sanatçısı, babaların babası #MüslümGürses in vefat ettiği haberini doktoru yalanladı. Dayan Müslüm Baba, DUALARIMIZ SENİNLE!
şöyle bir şey buldum bir sayfada..
burada da henüz ölmediği ama durumun kötü olduğu yazılmış..
Müslüm Gürses öldü haberlerine hastaneden açıklama en son haber
yasiyor ;)
müslüm baba henüz ölmemiş arkadaşlar..
doktoru açıklama yapmış...
Tşk
Rıdvan :icon_tup:
müslüm gürses doktorundan açıklama
Allah'tan ümit kesilmez ama , benim hiç ümidim yok...
Eğer beyin ölümü gerçekleşmişse ölüden bir farkı yoktur maalesef.
Allah sevenlerine sabır versin.
Allah gani gani rahmet eylesin :(
Vefat etmişse sevenlerının bası sagolsun
yasıyorsa allah uzun omurler versın
beyin ölümü gerçekleşen ve makinaya bağlı yaşıyan kişi tekrar hayata dönebiliyormu peki ? benim bildiğim artık ölmüş sayılıyor
Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet olsun
öle yada böyle tamam anlamıyla hayatını kaybetmeden yazmayın yazık günah bitkiselde olsa bile ölmeden mezara sokmayalım adamı
eşinin ağlayarak, göz yaşlarıyla hastaneye koşmasının hesabını kim verecek acaba?
allah rahmet eylesin çok üzüldüm
Her sanatçı megastar yada popstar lakabını alabilir. Ama hiç birisi baba diye anılmayacak.
Çok çok nadir dinlesemde saygı duyduğum bir sanatçı. Bitkisel hayattaysa umarım bir mucize gerçekleşir. Aksi takdirde Allah sevenlerine ve yakınlarına sabır versin.
Konserlerinde insanlar kendilerini jiletledikleri için son dönemlerde daha popüler şarkıları yorumladığını ve insanların kendilerini jiletlemesin diye bunu yaptığını öğrendiğimde çok büyük saygımı kazanmıştır. Baba lakabını gerçekten hakettiğini düşünüyorum.
Allah Rahmet Eylesin. Türk sanat camiasi büyük üstadini kaybetti :(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyelim...
durumu gittikçe kötüye gidiyormuş günlerdir şu an beyin ölümü gerçekleşmemiş
akciğeri iflas etmiş makine sayesinde oksijeni o şekilde alıyormuş
Allah yardımcısı olsun ailesine sabır versin.. az önce tv de doktorunun açıklamasını izledim
harbiden üzüldük be:(
Ya bu medya ne serefsiz adam oldumu olmedimi onun bile acisini yasatmiyorlar bir turlu
Dinlemezdim ama severdim, Allah rahmet eylesin
ne kadar çok ünlü kaybettik ya şu sıralar. Allah rahmet eylesin...
Henüz biten bir şey yokmuş durum kritik olsada umarım sağlığına kavuşur..
İnşallah sağlığına kavuşur Müslüm Baba.
Müslüm Gürses - Adini Sen Koy - YouTube
Durumu kritik, daha ölmemiş... Rahmet yerine, ömrü uzasın diye dua okumak lazım.
Müslüm Gürses Vazgecmem - YouTube dayan baba !
Allah rahmet eylesin :)
onu çocukluğumdan beri çok severim inşallah mekanı cennet olur şarkıları hep dillerde olacak
arkadaşlar daha resmi olarak ölüm falan yok sadece makineye bağlı yaşıyormuş
Allahtan ümit kesilmez
adamı ölmeden gömdünüz vallahi...
Bir unluyu daha olmeden mezara koymusuz helal olsun valla su internetten haber yapan siteler yokmu hep onlarin isi tik sayilari artsin Diye ellerinden geleni yapiyorlar.
Muslim babaya acil sifalar cikmadik candan umit kesilmez.
Nur içinde yat Müslüm baba