ALLAH rahmet eylesin ailesine ve sevenlerine sabır versin
Printable View
ALLAH rahmet eylesin ailesine ve sevenlerine sabır versin
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun
onun şarkılarıyla büyümüş birisi olarak çok üzgünüm şu anda...
Allah rahmet eylesin..
adan daha ölmedi haber düzeltildi allah başımızdan eksik etmesin
gitme bırakma bizi Müslüm Baba.. :( :(
sen ki o ölümcül trafik kazasından bile sağ kurtulmuş insansın.. lütfen dayan biraz daha.. :( :(
Şimdi öldümü? ölmedimi? ona göre üzülcem
Umarim yanlistir haber :(
Mekanı cennet olsun, Allah taksiratını affetsin.. Çok üzüldüm.
Haber ajanslarının Müslüm Gürses'in hayatını kaybettiğini duyurmasının ardında açıklama yapan Gürses'in menajeri Nevzat Takmaz, Gürses'in beyin ölümünün gerçekleştiğini ve makineye bağlı olduğunu duyurdu. Takmaz, ''Artık bitti her şey'' dedi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da Twitter'daki hesabından ünlü sanatçıyı yitirdiğimizi açıkladı.
Sağlık Bakanı'nın yazdığı tweetin daha sonra kaldırıldığı öğrenildi.
Müslüm Gürses’in doktoru Memorial Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener, yaptığı açıklamada, sanatçının durumun iyi olmadığını söyledi.
Deniz Şener, ''Kaybedebiliriz, ancak şu anda makineye bağlı olarak hayatı devam ediyor'' dedi. Şener, "Genel durumu iyi değil, uzun bir yoğun bakım süreci yaşadık. Şu an yoğun bakımda, makinelerin desteğiyle hayatı sürmekte. Kaybedebiliriz, risk oldukça yüksek. Akciğer sorunu tam olarak çözülemedi. Akciğer makinesi ile solunum desteği yapıyoruz. Kolunu bacağını oynatıyor ama bilinci yerinde değil. Ancak şu an için beyin ölümü gerçekleşmiş değil" diye konuştu.
Halkın sanatçısı, babaların babası #MüslümGürses in vefat ettiği haberini doktoru yalanladı. Dayan Müslüm Baba, DUALARIMIZ SENİNLE!
şöyle bir şey buldum bir sayfada..
burada da henüz ölmediği ama durumun kötü olduğu yazılmış..
Müslüm Gürses öldü haberlerine hastaneden açıklama en son haber
yasiyor ;)
müslüm baba henüz ölmemiş arkadaşlar..
doktoru açıklama yapmış...
Tşk
Rıdvan :icon_tup:
müslüm gürses doktorundan açıklama
Allah'tan ümit kesilmez ama , benim hiç ümidim yok...
Eğer beyin ölümü gerçekleşmişse ölüden bir farkı yoktur maalesef.
Allah sevenlerine sabır versin.
Allah gani gani rahmet eylesin :(
Vefat etmişse sevenlerının bası sagolsun
yasıyorsa allah uzun omurler versın
beyin ölümü gerçekleşen ve makinaya bağlı yaşıyan kişi tekrar hayata dönebiliyormu peki ? benim bildiğim artık ölmüş sayılıyor
Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet olsun