Arkadaş mükemmel tarif etmiş katılıyorum
Printable View
senelerdir pastane isletiyorum dondurma yı kendım uretıyorum gıda boyası meyve esansları cıktı merklık bozuldu boyle seylere kanmayın arkadaslar dondurmanın orjınalı keçi sut u ve burdur salep ınden olur keçi sutu kokdugu ıcın bende 20 senedır aynı yerden sut alarak ınek sutunden yapyorum meyve esansları kullanmıyorum meyve kullanıyorum var rengı olmasın ama kendını bellı edıyor ve bı sezonda 8 ton dondurma satıyorum....
Bende arıyorum kargosu sağ salim ulaşıcaksa bende ödemeye razıyım da bulamıyoruz işte :D
Amin cümlemize. :) Olsun tatlı dertler bunlar :)
Onlarsız asla..
Abicim biliyorum süt+sahlep en sağlıklısı.Sende konyanın bilinen ünlü pastanelerinden birinin sahibiydin yanlış hatırlamıyorsam.Ama işte hatır,gönül işi.Canı çekmiş.Bulmazsak almazsak olmaz :)
Sıkıntılı bir yöntem ama aklımızda bulunsun.
Bir ara Akmerkezde en üst katta benzer Uzay Çağı Dondurması diye birşey satılıyordu uno anımsattı
Ben dondurmamı kendim yapıyorum. ***** yabancı siteden den cuisinart dondurma makinası getirmiştim(ev tipinde en iyisi). İstenilen şekil ve renkte yapılabilir, elbette organik olarak
Hiç bulamayıp çok sıkışırsan bişiyler ayarlayabilirim
Ufuk kanka ne yaptın sen iyice kılıbık oldun APP plakalar renkli dondurmalar beh beh beh beh
Recep ivedik style dışarıdan Forged , kanatlarını kaldırınca bildiğin kuzu çıktın ya la
valla sade dondurmaya renk renk gıda boyası katarak çok basit bi şekilde bu görüntüyü yakalarsın.. tanıdık bi pastane halleder çok rahat.. gıda boyası sağlıklı mı o tartışılır ama şeker hamurlarına renk de bu şekilde veriliyo bi sıkıntı yaşandığını duymadım.. görüntü ön plandaysa kullanmak mecburi artık bu boyaları..