hehe :) aslında en mantıklısıda cok zaman olması lazım sonra silceksin falan uzun iş :) üst baş da batar :)
Printable View
Ben Adapazarı'nda öyle bir yere rastlamadım henüz. Elbet bir eksikleri oluyor. Takımımı kurdum kendim yıkıyorum :)
driftboy sen ne okuosun ?
bosna caddesinde bosna şehitliğinin tam ordaki oto yıkamacıya git hem siteden birinindi orası! ''matkap'' denilen saxonun sahibiydiler. Oto yıkamanın sahibide yanlış hatırlamıyorsam emre abidir kendini tanıtırsan yardımcı olurlar
bıraz tarıf edebılırmısın acaba... siteden olması iyi olabilir. derdimi anlar :)
serdivan dan çark caddesine doğru geliyorsun caddeye gelince sağa yani tren yolunun oraya dönüp tren yolunu geçip öncelikle sırasıyla sağında bim biraz aşağıda riada oteli geçip sağa kavşağa geliyorsun yalnız dikkat et alt geçide gelmeden sağa dönüşte hemen sağda kalıyor
zaten kime sorsan bosna şehitlik anıtı nerde diye gösterirler hemen karşısında
http://i47.tinypic.com/33ll9cn.jpg
auto key e gidersen memnun kalırsın serkan yada ahmede sapancadan volkanın arkadaşıyım dersen her şekilde yardımcı olurlar.
barıs matkapı 3m in sahibine sattı arkadaş ondan bahsediyor galiba.daha sonra il dışına satıldı araba.
Forumdan Enes nickli arkadasimizda yikatiyorum,Yeni Cami'de yeri..O musait degilse deprem muzesini gecince autowax var,onlarda cok guzel yikiyorlar..
Hele ilk gidisinse teslim alan arkadasa 5lira bahsisi onceden verirsen geldiginde sasirirsin :)
Bunlarin disinda is yerinde makine var kendim disina hergun su tutuyorum :)
anladım ben metalurjı malzeme muhendisligndeym m7 de... bir gun karsılasırsak konusalım tanısalım :)
eywallah sagolasın kardeşim.. tarıf ettıgın yeri anladım arkadasların dedıgı gıbı 3m'den bahsedıosun. yıkattım ordada pek hosuma gıtmedı acıkcası ne yalan solıyım. aracı kapalı mekanda yıkıyorlar cok guzel gozukuoda :) dısarı cıkınca iş degısıo :)
eywallah sagolasın deneyecegım kesınlıkle :)
tesekkur ederım ılgılendıgın ıcın :) bide sunları ıyıce bi tarif etsen :))
Yeni camiyi biliyosan hemen yan aralığından gir köşe başında bulvar oto yıkama, dışı sac. köşe başında. Herzaman orda olmuyo ama genelde haftasonları orda. Yarın aksama kadar orda mesela sabah kahvaltıya gidicem dükkana :D
Denk gelir tanısıırz bigün :)
Otopark ve oto yıkamamız var. Yeni cami - nt mağazası arkasında.
Oto center..(ganyan bayii karşısında ) buyrun gelin, sürekli araç yıkanıyor bakar incelersiniz hoşunuza giderse sizin
aracınızı da yıkarız gitmez ise tanışmış olur çay içeriz :)
Çamurluklarda ve eteklerde çamur kalmaz emin olabilirsiniz.
Beklentiniz de önemli ama bu güne kadar memnun olmayan bir müşterimiz olmadı.
Bu arada parlatıcı olayı her araca uygulanıyor.
Araç sahibi belirtmez ise hiçbir yıkamacı sürmemezlik yapmaz.
Gün içinde diğer dükkanda olabiliyorum. Kaan diye sorarsanız orda olmasam bile arkadaşlar bana ulaşır.
Gelmeyi düşünüp bulamazsanız 543 614 85 64 den ulaşırsanız tarif ederim.
iyi günler.
auto key tavsiye ederim.memnunsuzluğunuzu ben gideririm sorun olursa :)