Discoveryde cuma günleri akşam yayınlanan eski araçları toplayıp karla satan 'İŞTE SÜRAT İŞTE SES' (FAST N LOUD) adlı programın eski bölümlerini nerden izleyebilirim . Programı bilen izleyen vardır herhalde , Konu yanlış yere açıldıysa affolsun![]()
![]()
Discoveryde cuma günleri akşam yayınlanan eski araçları toplayıp karla satan 'İŞTE SÜRAT İŞTE SES' (FAST N LOUD) adlı programın eski bölümlerini nerden izleyebilirim . Programı bilen izleyen vardır herhalde , Konu yanlış yere açıldıysa affolsun![]()
![]()
güzel program birkaç bölümünü izledim en çok hoşuma giden garaja gelen nerdeyse her araca airride takıp gönderiyorlar![]()
Programin nerdeyse her bolumunu izledim, nerdeyse diil aslinda her bolumunu izledim, adamlar koy koy dolasip inanilmaz arabalar buluyorlar. Nasil heves ediyorum anlatamam, her turlu sektor yapabilicegin imkanlar var adamlarin elinde yabu arada Aron (sakalli usta) tipi gostermesede tam bir firlama
![]()
bbm pin :2B244451
site linki atılmıs ama indir seçeneği cıkıyor ındırıyorum ortaya ızlenıcek bsy cıkmıyor :S ne yapmalıyım ?
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
Ulaşmaya çalıştığınız internet sitesi aşağıda sayılan mahkeme kararları ile erişime engellenmiştir.
T.C. İstanbul 5. Sulh Ceza Mahkemesi 2011/337 D. IsSayili Karari geregince erisime engellenmistir.
İstanbul 30. Sulh Ceza Mahkemesi'nın 08.08.2012 tarihli 2012/444 D.İş ve / sayılı dıyor acmaya calıstıgımda video yu :S
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)