beyler ümranıyede oturan oraya yakın olan bırı avrmı bı arac buldum ve cok uygun fıyata ya of yardım edıcek varmı kafayı yedım araba yuzunden:
beyler ümranıyede oturan oraya yakın olan bırı avrmı bı arac buldum ve cok uygun fıyata ya of yardım edıcek varmı kafayı yedım araba yuzunden:
www.honda-tech.com
Aracın detayını buraya eklersen mutlaka tanıyan, gecmisini bilen birisi cıkacaktır.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
detay yok tunıngpejoda araba tamda vıze hafası kım gıdıcek alıcak onuya![]()
www.honda-tech.com
-KLİMA
-ABS
-AIRBAG
-CAMLAR OTOMTİK
-ALARM.....
MODELİNİN FULÜ![]()
1998 MODEL
FİYAT 10.500 YTL İSTİYORUZ.UFAK Bİ PAZARLIK PAYIMIZ VARDIR.
........................
ARKADAŞLAR 106 GTI İLE TAKAS OLUR AMA KAFA KAFAYA OLACAK TEMİZ Bİ ARAÇ OLURSA DÜŞÜNÜRÜZ.....
İLGİLENEN VE YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
www.honda-tech.com
detay telefon adres verirsen bana uygun bir yerde buluşsun arkadaşım baksın.
arkadaşım otomobil alım satımı ile ilgileniyor araçtan profesyonel anlamda anlamaktadır bilgilerine.
0542 255 65 06 numaram
gökancım topic i unuttun gerçekten yardımcı olabilirim problem değil resimlerden fena bir araba gibi durmuyor arkadaş ön bilgi olarak bakar sende içine sinmesi için gelince daha detaylı baktırırsın
gökan dün aydına gitti vizeleri vardı okula gitti nete giremedi şimdi arayıp söyleyim seninle irtibata geçsineğer araba temizse gerçekten beraber gelip alıcaz haftaya
Gökanla şimdi konuştum.Vize ve stajı dolayısıyla giremicek.Bana sen ilgileniver dedi sana özel msj atıyorum konuşalım![]()
aracın sahibiyle irtibata geçtim. akşam saat 9 gibi arkadaş bakacak bende gideceğim büyük ihtimalle araba bakma ayağına arkadaşıma kendime yemek ısmarlatırım
merak etmeyim kendi aracımmış gibi titiz davranacağım elimden geldiğince
Görkem bitanesin valla
Ben denizliye bi si gönderdim, sen de izmire bi vts gönder bakalım![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
problem değil abicim problem değil maksat yardım etmek mutlu oluyorum ben
zaten işim araç alım satımı problem olmaz yani![]()
bu arada watandaş 7 de ara abi teyidleşelim dedi ancak teli açmıo siz ulaşırsanız ben kendisine saat 9 da ümranie shell de randevulaştım ona ulaşamadığımı belirtin ulaşamasamda ben gideceğim shell e ona göre
arkadaşa ulaştım fakat aracı b gece gösteremeyeceğini söyledi. Kozyatağında başka bir yere babası aracı bırakmış yarın gün içerisinde görebilirmişiz. ok dedik tabi yarın gün içerisinde gidip ben bakacağım artık bilginiz olssun arkadaşlar.
işin içinde bişiyler varmı yokmu çözemedim ama neyse
kardeşimsana cok zahmetoldu sımdıgordumnete gırınce kaanla ırtıbata geçmişinizbı yamukluk varsa adamalr hakkındahiçugrasmıyalım gercekten sanguvenıyoruz saoltekrardan
www.honda-tech.com
ARAÇ SADECE SÜRÜCÜ AIRBAG VE ABS'Lİ.
Aracı inceledim tam detaylı hatta bagaj kapağıda sırtıma girdi fena oldum herneyse.
Boya makinesi ile ölçümlerimde araç sınırların dışına çıkmadı makineye göre boyasız. gözlede incelediğimde boya görünmüyor. araçta değişen parçada yok.
sadece ön motor kaputunun megeslerinde ufakta olsa şüphe duydum ancak 98 model bir araç olduğu için önemsemedim(kaput vida kafalarında ufak korozyonlanma vardı ama önemsiz)
aracın ön tamponu boya istemekte hem sağ hem sol kısımdan sürtük-çizik.
lastikleri dişli görünmekte ama yatan bir araç olduğu için lastikler ömrünü bitirmiş.
iç durumu gayet iyi sigara yanığı veya ıvır zıvır bir aşınma göremedim.
motorunu çalıştırdırm sesi güzel biraz motoru ısıtma imkanı buldum herhangi bir üflemeye rastlamadım. ufak ani ileri geri hareketleri ile denedim aracı. fren balatalarıda durmaktan yıpranmış değiştirilse iyi olur. debriyajı orta seviyelerde.
Yani gökancım sana şöle sölim araç bulunabilecek saxolar arasında en iyisi denilebilir. sadece sen aracı klimalı yada yolcu airbag i bulunmadığını göz önüne alırsan bide ilk aldığında yağı suyu filtresi gibi bakımlarını yaptıracağını göz önünde bulundurursan iyi olur.
Fiyat konusunda ise daha aşağılara çekebilmen iyi olur. ben herhangi bir fiyat konuşmasında bulunmadım hatta benim renault 2. elde çalıştığımı duyduklarında bana fiyat sordular ordaki birkaç araba için.
Sen istanbula gelip araca kendi gözünle içine sinene kadar bak, hatta sen bir daha gözden geçirttir. sonuçta uzun soluklu olarak araca bineceksin.
Senin için hayırlısı olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)