bluestain Nickli Üyeden Alıntı
kışlık lastik yazın yazlık lastikten daha iyi performans sağlamaz,drag lastiklerinin yumuşak olmasıyla kışlık lastiklerin yumuşak olmasını birbiriyle karıştırmayın bunlar birbirinden tamamiyle farklı karışımlarla üretilmekteler.lastik hamurları hazırlanırken içlerine birçok ilaç (kimyasal madde) konulmaktadır ve her lastikte bu karışım değişmektedir yol tutuşunu sağlayan şey bu karışım ve lastiğin desenidir.
yani isteyen istediği iddiada bulunabilir ama kışlık lastik hiçbir zaman yazın daha iyi yol tutuş yada frenleme sağlayamaz,ben denedim kışlık lastik yazın çok güzel yol tutuyor diyenler kesinlikle düzgün yazlık lastik kullanmamışlardır.
bu arada 13 senedir lastik fabrikasında çalışıyorum her yıl ar-ge için milyonlarca euro para harcanıyor burada yazıldığı kadar basit değil.