Valla bu sistemleri bizim memlekette yapmak baya bi yuklu maliyet getirir diye dusunmeden edemedim:( ayrica videodaki arkadasin duvarlara grafiti olmak gibi bi niyeti var sanki:D o diil otomobilleride Opel Rekord 1900 var hala mevcut mudur arac?
Printable View
w124 kasa 300d sizin tercihlerinize daha çok uyar sanırım
duruyor motorda hasarı ile :) yakında az havalar ısınsın toplamaya başlıyorum benzinli işte dizel olsa ona proje isterdm ama o bir old school adayı şu anda:)
bizim memlekette maliyet gerekmesin die eski tip araçlara bulaşıyorum dizelde olsa elektronik az olsun motor içine bulaşmayalım diye.
demeyimli birileri yazacak bişiler inşallah bekliyorum.
300TD den başkasını düşünmezdim ben olsam.
mercedes superturbo diesel om 606 - YouTube
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16888141/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11991890/detay
ilanlar ile alakam yoktur. diri duruyorlar. yanlız ne olursa olsun bu yaştaki araca güvenilmez. motor yüklenecekse ya komple elden geçirmeli yada kenarda hazır nakit bulundurmalı. zira bence hiç birinin kilometrelerinin orjinal olma ihtimali yok. sürpriz yumurta. şöyle birşeyde seçenek olabilir aslında. donanım açısından dolu motor arızalı bir kasa alınabilir ve modern bir mercedes dizeli konulabilirse efsane olur. hem tasarruflu hem keyifli bir araç çıkar ortaya. çünkü 20 liraya aracı al. en basitinden motoru şanzımanı revize et. birde modifiye et. 30-35ten aşağı çıkmaz ki daha difransiyeli, şaftı ıvırı zıvırı var. youtubedaki araçlar ilizyon gibi. çoğu swap. kasa standart ancak yürüyene iyi yatırım yapılmış. 7-8 bine arızalı çürüksüz bir w123+20.000 tl efsane olur :D ozonu delersin :hahaha:
audinin de turbo dizelleri var onlar nasıl olur acaba ? misal audi 80 veya 90 lar
OM617.952 kodlu motor hakkinda detayli bilgi sahibi kimse varmi?
bir haftadir kafami kurcaliyordu bu makine, ustunede bu konu acilinca sormak istiyorum..
bahsettigim makine, 82-85 arasi w123 kasa 300d turbo modelin makinesi..
w124 lerdeki gibi 6 silindir degil, 5 silindir 3litre..
bikacgundur arastiriyorum yabanci forumlarda ama hala karisik kafam..
varmi detayli bilgi sahibi olan?
stock internal nerelere kadar destekler?
holset hy30 , hx30 veya k27 turbo, stock pompa(ayarlari acilmak kaydiyla), intercooler ve free flow exhaustla tatminkar olacagi soyleniyorda..
bu setupla sanirim 10 litreden az yakmaz bir de :D
Bu arada üzerinde 300td ibaresi bulunan araçlar 300 turbodizel manasına gelmiyor ,, touring , yani sw araçlar 300td.
İlana vss gitmeden aklınızda olsun.Kıçta TURBODIESEL yazsın , yada w124 lerde sağ çamurlukta kava girişi olsun ekstra.Boşuna beğenip incelemeyin sonra.
Mercedes W210'da ki 5silindir 290TD'ler nasıldır acaba?
290 td de illaki iyidir ancak 25 30 liralık bir dizele 10 harcayıp bi yere varmak gereksiz bence makul bir araç üzerinden yola çıkmalı yoksa alternatifler artar 123 kasa 300 yada 124 kasa nın makul olanı bulunursa gibi
stok motora gt40 kullanıyolar :)
draglarda 10 saniye ve altı koşan stok motor 300tdler falan var. bmw işi zor. böyle bi proje varsa eğer mercedes olacak tercih. ve 300 td tabi.
erdem senin projelerin hiç bitmiyor arkadaş :D