3 lira olsun dizele elveda spor gazetesi :D
Printable View
3 lira olsun dizele elveda spor gazetesi :D
1 verirler 10 alırlar burası Türkiye.
5 olacak :)
vergiler vergiler....
euro dizel bile 4.32 oldu lanet gelsin artık yalandan yere gezemiyorum :D
2.5-3.0 lira arası olsun V8 almazssam neyim :D
İndirim gelince bidonla depolucam zam gelince belki satarım 5 kuruş altına son fiyatın :)
3 iyi 3 ..............
bu arada benzin çok pahalı yinede trafik var hakediyorlar gibi düşünenlere , bu zamlar marketten ve aldığımız bir çok şeyi dolaylı yoldan etkiliyor bunuda düşünmeliler
Hayırlısı be gülüm.
Burada fiyatlar tavan. Bugun $4.39 dan aldim daha onceden hic bu kadar yuksek aldigimi hatirlamiyorum.
bi benzinli araba alalım dedik dünyam karardı arkadaş:D
benzinin net 3-3.5tl olması lazımki sıkıntısız binebilelim .
adam trafiği çözmek için adım başı radar koydu benzine mazota zam yaptı 5 TL lere dayandı yine trafik var yine trafik var :) 3 tl olursa kimse heveslenmesin yok onu yaparım bunu satarım bunu alırım diye..anca bisiklet alırsınız olmadı koşarsınız yoksa 3 tl lik benzin ile trafikte gitmek hayal olur :)
Desenize yine zamına koyacaklar ortalığın. 1 aya kadar 5 lirayı geçecek benzin anlaşılan. Halen inatla oy verenleri anlamak için büyük çaba sarfediyorum ama olmuyor..
3-4 sene önce techturkeye hergün 2-3 tane roll videosu ekleniyordu :D şimdi haftada 1-2 ye düştü :D
2gun sonra 1 TL koyarlar üstüne boşuna sevnyopruz :)
Türkiye dünyanın en pahalı benzinini kullanmak bi yana kazandığı paranın büyük bi kısmını benzine veriyor yaklaşık düz hesapla şöyleki ;
Türkiye de bir birey 800 TL maaş alıyor 5 TL benzin fiyatı var maaşının 160 da birini benzine veriyor
Amerika da bir bir birey 800$ maaş alıyor 1$ hadi fazla söyliyim 1.5$ benzin fiyatı var maaşının 533 te birini 1LT benzine veriyor
İngiltere de bir birey 800£ maaş alıyor 1.5 £ benzin fiyatı var maaşının 533 te birini 1LT benzine veriyor
Almanyada bir birey 800€ maaş alıyor hadi abartıyorum 2€ benzin fiyatı var maaşının 400 de birini 1 LT benzine veriyor
Yani benzin yarın 3TL olsa yine dünyanın en pahalı benzini yine bizde yine bizde..
Bu gece İndirim varmış 11 kurş motorıne ise 10 krş
Aynen 3,5 TL ideal bence ama ozaman da dizel araçlar patlar :)
bence yeni zammın habercisi bu indirim haha:D
Eyvah ki ne eyvah soygun olacak ihbar edin.
2.5 olsun v8 alicam soz
10 kr indirimmi yapılmış yaşasın artık dünyayı dolaşma hayalimi gerçekleştirebilirim :)
Benzin 3 lira olsun millet zıçmaya bile arabayla gider ;)
1 kuruş indirir 10 kuruş bindirirler fazla sevinmemek lazım:(
geçen gün ayıptır söylemesi lpg'yi fullemişim :P pompacıya benzine indirim mi yaptılar öyle ne kadar oldu dedim vallahi gece gündüz fulleyip fulleyip gidiyo millet diyo :D :D
zam gelir yakındır