ya bana ne garezin var :D Herkes alacaksa lisans en önde ben koşarım :D Ama almazlar biliyorum ben bu arabacı tayfasını alayı gevşek :D
Printable View
uhf-vhf amatör telsizleri üzerinizde amatör telsizcilik belgesi olmadan yakalatırsanız cumhuriyet savcılığına kadar ziyaret sebebi olabilir ..
hatta amatör telsizcilik belgesi olan kişiler bile bu konuda tehlikede yeterki ***** frekanslar telsizde kayıtlı olmasın ...
abi pmr lar olaya dahil değil konuya açıklık getirelimde millet yanlış anlamasın
Şöle bişey var polisler bu telsise giriş yaparsa :) hiç ii olmaz
Şu zelloyu yükledim de hangi kanalda kaynatalım?
zelloyu bende kurdum tectekilerin kanalı varmı yoksa olmalı bence
bende 3 tane telsiz var
telsize hep sıcak bakmışımdır olsada kullansak çok iyi olur:) küçükken vardı emiyet kanalı yabancı kanallar filan çekerdi:) arada sırada ihbar yapardım taa ozamanlarda sonra bunun içinde ne var diye merak edip parçaladım :D
zello'yu yüklüyorum kaynatalım
Tech kanallı armı veya kurula biliyomu ? Zello da? Bnde şimdi indiriyorum
pmr var pmr var bende aselsan cobra var suya falan dayanıklı çekim gücü iki bina arası ancak çekiyor.. midland var o aynı yerden çok çok daha fazla alanı çekiyor.. elindeki telsizin kalitesiylede orantılı biraz çekme gücü..
telsizi olan var olmayan var , buraya salça olmamak amaçlı android ve ios kullanıcılarına zello için ayrı bi konu açmaya müsade varmıdır?:D
Acin zello konusu bende yuklu o
Zello da birisi yetki sordu :D
Bnde ios var zello kurdum konusunu açın yapalım
Zello da zaten tech kanalı mevcut.
Toplanın...
nokia'da yok galiba bende pc'ye kurdum :)
Edit; hangi kanal ? arenelciryatan ve diğer kanal var :D
..
Polislerle ilgili bir sıkıntı çıkmasın sonra ?