kaza yaparsak 6000 euro mu ödeyecez? kendi aracımızla kaza yaparsak mı ödeniyo, ringteki kiralıkla kaza yaparsak mı?Kendi aracınla kaza yaparsan ödemek saçma ama dedim belki milleti tehlikeye atın vs olabilir belli olmaz almanların işi :)
Printable View
Ooow Ebam tırları bile orda :)
O piste gidipte hakkini vererek kullanip kaza yapmamak zor en azindan benim icin. Ziplamali hoplamali yerler cok gaza gelip keskin viraji unutmak var:) her ne kadar sabah aksam gt5 te ring donsekte gercekte zor bir pist bence heleki 5-6 tur donersen dermanin kalmaz valla. Birde kendi aracinla gittin allah korusun patladin o araba nasil geri gelicek buraya?
6000 euro dan sonrasini sigorta karsiliyor.
Kendi aracinla kaza yaptiginda,cevreye ve diger araclara verdigin zarari oduyorsun.
3 tur ideal,sonra dinlenmek gerek. Track day ler zevkli,sadece gazlamak isteyen ve tecrubeliler geliyor.Kalabalik olmuyor halk gunu gibi.tek sorun psikopatlarda pistte.
Ring de hakkini vermek icin 100'un ustunde tur atmak gerek.
E36 Z3 M
hacı m3 :D
Surdan birisi on ayak olsa da guzel bir tur duzenlese ne guzel olur.
makarasına bi tane turubo kuş seriri ile gitmek lazım pist aracı gibi hazırlayıp :D
güzel konu :)
güzel video ve fotoğraflar geliyor... imkan olsa da bizde gitsek valla :)
G27+GT5 ile havamizi almaya calissakta nereye kadar:)Bende cok istiyorum gercekte ringi donmek bakalim kismet.
Sarı z3 m 5 ten 4 e çekerken araç 2 ye geçmişti ve spin atmışlardı. Tecrübe ve soğukkanlıklıkla sadece arka tampon köşesi çizilmişti :)
O ring macerasının konularıda güzeldi, detaylı anlatım vardı video ve fotolar ile gitmiş kadar oluyorduk :)
nasıl özendim şimdi ha :D
konuyu görmeden önce hiç böyle bi isteğim yoktu burayla ilgili konuyu okuyunca iştahım kabardı :D gerçekden gitmeyi istedim
Bilinçaltımın düşmanı bu konu.. Ben diplere attıkça, yeni mesajlarla tekrar giriyorum, üstlere çıkıyor :)
manta 400 yada ascona 400 le 5 10 tur attırsınlar bana alman hükümetinin ajanı olim ya ole bi isteğim var anlatamam he:D
Zor pist, güzel heyecan. :)
biz totomuzu kaldırıp körfeze gidemiyoruz :)
sizinki uzaya gitmek gibi
Önce bi' körfeze çıkıp zehri alalaım da...
Sonra gazı alıp Alamanyalara da gideriz inşallah :D
nürburgring harika ama biraz önce söylenen gibi körfeze gitsem bile yeter şimdilik :)
şaka gibi çok ilginç
Trackday
- Pist günü katılım ücreti (araç başı): 599 €
- Pist günü ikinci sürücü ücreti: 175 €
- RSR'dan "Basic" Clio Cup (10 tur, benzin ya da pist giriş ücreti dahil değil): 449 €
- RSR'ın ikinci sürücü ücreti: 25 €
- RSR'ın sigortası (normalde arabayı pert ederseniz sizden isteyeceği 8000 € yerine bunu ödeyince 'yalnızca' 3000 € ödemekle yükümlü oluyorsunuz (zorunlu değil)): 89 €
- 10 turluk benzin (yaklaşık 45 litre): 61 €
- Otel (kahvaltı dahil, kişi başı yaklaşık): 55 €
Not : Alıntıdır.
Video'lar guzel ve aciklayici olmus.
Benim anlamadigim neden 4 ceker arac kiralamiyorlar, 4S harici baktim goremedim, baska siteler warmis 4 ceker kiralayan.
vay arkadaşş
Yeşil Cennet degıl Yesıl Cehennem'dır adı. ;)
Bu sene Mart-Nısan da Korfez,Mayıs'da Izmır pıst programları var,orada olacagım.Ist Park programı bellı olsun,ınsallah orası ıcın aracım olurda gırerım.
Bu tıp pıst gunlerını aracımız ne olsa degerlendırmelıyız.Hem destek olmak ıcın hemde otomobıllerımızden daha cok keyıf almak ıcın.
Bakın Ingılter,Almanya gıbı ulkelere,neredeyde her sehırde 1 yada 2 hatta 3 pıst var!
Sonra Yurt dısı programlara gıdılır. Dıbımızde Serres var,onumuzdekı ay yıne gıdıyoruz. Adamlar 150-170 euro cıvarı ıstıyor TAM gun.Bazıları ruya goruyor burada!
Insallah her sey olması gerektıgı olur,hep destek tam destek...
benimde hayalim bi gün yapıcam hemde Maruti ile :D
trye de yapılsa böle bi pist aynısı yada benzeri 10 numara olur
bizim körfez pistinin fiyatına bakınca nurburgring neden olmasın diyorum :)
özenmemek mümkün değil. :)
Türkiyede otomobil test amaçlı bir pist yapılacak hatta
Sakarya,Bursa,İstanbul bu 3 şehirden birine test pisti yapılacak ticaret bakanı geldiğinde açıklamıştı bu yönde çalışma olduğunu hatta 2.dünya savaşından kalma bir havaalanı var sakarya'da onun atıl durumdan kurtarılıp oranın devamına yapılması gündemde aklada çok mantıklı geliyor çünkü Sakaryada bir çok defa otokar,toyota,askeri amaçlı kobraların,sokaklarda test edildiğine şahit oldum
ama dediğiniz gibi ''düzgün'' yada şartlara uygun olabilir mi orası soru işareti
sahip arıyorlar pist için :)
ali abi riyad dan nurburgringe gitmişti riyad plakalı f430 sc ile.. o sayılırsa koyayım..
Serres selanıge yakın,tıpık ege havası var.
2 gunluk tatıl-pıst aktıvetısı olarak arac surerek gıdılır.
Gazlanır,tatıl yapılır,donulur.
Pıstte fena degıl.
Yol desen gayet guzel...