Kız arkadaşım yeni bi telefon almış hediye olarak, ama bi müddet pasaport kaydını yaptıramayacam, bunu kullanmaya başlasam hemen kapatıyorlar mı ? Müddeti ne kadardır_? Teşekkürler..
Kız arkadaşım yeni bi telefon almış hediye olarak, ama bi müddet pasaport kaydını yaptıramayacam, bunu kullanmaya başlasam hemen kapatıyorlar mı ? Müddeti ne kadardır_? Teşekkürler..
Tango-1 never dies.
Turkcel 1 hafta ıcınde dıger operatorler 1 aydan fazla kullanabılıyorsun arkadasım note2 avea 2 aydır kullanıyor daha msj gelmedı ama turkcell hemen msj atıyor
Hmm iyi o zaman ya, yaklaşık 10 gün lazım zaten.. Çat diye kapatma ihtimallerinden tırsıyorum sadeceoperatörüm turkcell bu arada..
Tango-1 never dies.
normalde 1 ay ama bazen çok daha erken mesaj geldiği oluyordu ortalama 1hafta 10 gun garanti kullanırsın zaten![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
güzel o zaman, sıkıntı yok kullanayım bunu. teşekkür ederim beyler bilgiler için..
Tango-1 never dies.
Gecenlerde bi yakinimoza aldik 1 haftada kapandi operatoru neydi bilmiyorum islettik actirdik tekrar.
bugün yurtdışından getırttıgım cıhazın kaydını yaptırdım ağbi, 1-2 ay süresi var.
Kayıt için 115 TL vergi + 10 TL operatör masrafın olacak.
Defterdarlık diye biliyorum ancak avea bayiindeki çalışan anlaşmalı bankalar var dedi, internet vergi dairesinin sitesinde bulamadım anlaşmalı bankaları, benim de araştırdığım bir konu. 10 güne geliyor telefonum, havalimanı girişinde gümrükten hallettireceğim olmazsa.
Turkcelle de gittim, sistemlerinde sıkıntı olduğunu, kısa bir süre pasaport kaydı alamadıklarını söylediler. Ardından diğer operatörleri gezmeye başladım zaten ben de, sorun genel mi yoksa sadece turkcellde mi var diye. Aveada sıkıntı yokmuş, 115lira yatırdığın dekont ve bir ay içerisinde giriş yapılmış pasaport yeterliymiş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)