İstatisliklere dikkat ettimde şuanda tam 10.000 üyedeyiz.Nice 10.000'lere inşallah...
![]()
İstatisliklere dikkat ettimde şuanda tam 10.000 üyedeyiz.Nice 10.000'lere inşallah...
![]()
Şuan resmen beddua ettin. Forumun kalitesi git gide düşüyor üye sayısı arttıkçaBence o istatistik artık dur demenin zamanı geldiğini gösteriyor.
En az 3 bin kişinin mesajı bile yoktur.gerçekten forum önceki gibi değil. Önceden yazmaya korkarken şimdi her konuda makara yapılıyo.
enough ?
Herkez üye alımı yapılmasın demiş fakat ilk üye olanlar için sıkıntı yok o zaman gerçekten bu forumdan yararlanmak istiyen kişiler üye olamıyıcaklardı acaba bunuda düşündümüzmü hiç ?
Sözüm meclisten dışarı ama bu deformasyonda da temel sorun bizde. Konuları tamamen okumadan yanıtlıyoruz aynı cevaplar defalarca geliyor, konuyu okumadığımız için konudaki seviyeyi de takip edemiyoruz dolaysıyla basit cevaplar gelebiliyor. Proje araçları konusunda beğeni butonu ve ağır kurallarla bu giderildi büyük oranda, he bütün forumda öyle mi olsun bnce hayır, üyeler olarak birazcık özen kafi gibime geliyor. Bir de cezalar konusunda sıkıntılar oluyor takip edebildiğim kadarıyla ama bu forumun ömrü açısından çok önemli gibime geliyor çünkü eğer seviye düşerse bir süre sonra foruma girme isteğimizde düşecektir.
Ben biliyorum öle 1-2 kişiVTECizm; Nickli Üyeden Alıntı
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
10.000 değil daha fazlaydı eğer OZ 1yıl girmeyenleri ve nick ve mail adreslerini beğenmediği için silmeseydi.
1 yıl giriş olmazsa üyelik gider ve kayıt olurken saçma sapan nickler olursa onlarda onaylanmaz he birde ban yiyyenler var![]()
bence sorun yeni üyelerde değil. bilinçsiz, sosyal platform kurallarını bilmeyen üyelerde.
Bu forumda bende yeni üyeyim genelleme yapmak yanlış olur.
Yıl oldu 2013, teknoloji ilerledi ve ucuzladı, kısacası internet her çatının altına büyük ölçüde girdi.
İnternet kullanımında yaş kriterinden ziyade, internet ortamına alışık olmak daha önemli bir durum.
Kısaca demek istediğim, insanımız forumun ne olduğu, forumun nasıl kullanılması gerektiği ve internette ne şekilde davranılması gerektiği konusunda oldukça bilgisiz.
Üye alımını kapamak bu zamana kadar üye olmamış bilinçli insanlara yapılan bir haksızlık olacaktır.
Gel gelelim, üye alımı ile seviye düşmedi mi ? Fazlasıyla düştü tabi.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
katılıyorum. Mesele üye sayısının artması değil. Forumdaki aktif üyeler olarak forumun düzenini korumamız olur.
Zira yaşın düşmesi de bence sorun değil.Yaş sınırı konulmasına da karşıyım. Zira burada 20lerinin başında olan arkadaşlarımız (ben de dahil) 15-16 yaşından beridir çeşitli forumları takip edenler var.
aynen öyle bende aynı şekilde düşünüyorum. Hatta bu ara gözlemlediğim forumun yaş ortalaması bayağı düştü , ve genç arkadaşlar birbirini sanal veya gerçekten tanıdığı için sürekli şahsi muhabbetlere girip forumu msne çeviriyorlar konuların içine ediliyor çok sinir bozucu bir durum. Kaç kere sayfa sayfa geyik geçip sıkılıp konu kapattığımı biliyorum.
Buralar eskide hep dutluktu.
Sayıyı kimsenin önemsediğini sanmıyorum ama bu konu aracılığıyla tüm yönetime mod lara teşekkur etmek lazım oldukça zaman ve emek harcıyorlar biz sadece keyfini sürüyoruz.
sayı kaç olursa olsun bilinçli-ne söylediğini-ne amaçla söylediğini bilen üyelerin sayısı ne kadar çoksa forum düzeni de o derece iyi olur bence.
ayrıca böyle aktif bi foruma göre 10.000 az değil mi ya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)