gör görül hayatta kal felsefesinden dolayı farları açik gezerler...avrupalılar...yalnız bizim Türkiyede sisler uzunlar hatta önde ne kadar varsa bütün farlar açik gezilir...
Printable View
gör görül hayatta kal felsefesinden dolayı farları açik gezerler...avrupalılar...yalnız bizim Türkiyede sisler uzunlar hatta önde ne kadar varsa bütün farlar açik gezilir...
Hakkat ya acip apaçi duruo. Gereksiz yere yakınca. :(
Valla ben avrupadayim, gunduz fari acik bir adam gormedim.
Ispanya, italya, almanya, belcika, ingiltere, portekizde bulundum, yasadim, yasiyorum
valla bende bosna hersekteyim:) bizim burda kanun var farlarin devamli gunduz gece acik olmak zorunda..hirvatistandada ayni durum soz konusu sirbistanda boyle bir kanun yok..ayrica illada kanun olmasi gerekmiyo kendi ve karsindaki insanin can guvenligi ve mal guvenligini biraz olsun dusunuyosan..farini yakar yoluna devam edersin bu kadar basit.
Ha o konuda haklisin, benim birader de hep acar misal, secim meselesi.
8 hafta kosovada bulundum, telekom altyapisi kurmak icin, orada da fari acik araba gormedim. Bosnaya gitmek nasip olmadi calismaktan:(
arka sislerini acanlara bende asırı derecede uyuz oluyorum...
hem cok kotu duruyor hemde asırı derecede gozu yoruyor...
genelde bende uzunlarla karsılık veriyorum onlara...
ben yakanlara bileşik kurallı bir biçimde son model küfürlerle saygılarımı iletiyorum
olabilir buyuk ihtimalle dogru yani:) belkide cok fazla sis kar tipi yagmur vs. goruldugunden dolayi ne zaman ne olcagi belli olmuyo cunku buralarda:) 100km gunesli yoldan gecip 50km sonra total 150km icinde gunes ve kar sis buz hepsini biranda gorebiliyosun:)
dedgim gibi..sis kar tipi firtina yagmur dert diil arabayi calistirmadan once ilk isiniz emniyet kemerinizi takmak 2.isiniz farlarinizi yakmak olsun..kazasiz belasiz surusler...:) :)
far yakmak şart bence de gündüz.. hele benim araba da gri ki asfalt mı araba mı far yakmadan belli olması zor
Ben de eskiden sürekli gündüz yakıyordum, xenon hizasında farda leke yaptı, o nedenle yeni far taktım, simdi sadece park yakıyorum gündüzleri...
Baba bende ön sis yoq... :D
Ön sis komple yoq... :D
Ben bu tarz densiz iki ayaklılar için önce aracımın orijinal sislerini yakıyorum sonrada, tampon altına taktırdığım piaa 1400x'leri yakıyorum bunlar fayda etmez ise uzunları yakıyorum; çok faydalı oluyor. Hoş, bazıları inatla söndürmüyor bende inatla sırayla yaktığım ışıkları söndürmüyorum. İnatla söndürmeyenlerde 3 gruba ayrılıyor. 1. grup hiç önümden çekilmiyor, hayal aleminde hiçbirşeyin farkında olamdan aynen yoluna devam ediyor. 2. gruptakiler ise sis farlarını söndürmeyip dörtlü ikazlarını yakıyorlar. 3. grup ise sis farlarını söndürmüyor, bana yol vermeye çalışıyor ama bende önlerine geçmiyor, peşlerinden gidiyorum. Birgün boğaz köprüsünde bir tanesine bu uygulamayı yaptım, ne olduysa eleman bir anda akıllandı ve sis farlarını kapadı. Birde pardon mahiyetinde dörtlüleri yakıp elini kaldırdı.