82 model, 192.634 KM'de, sol arka çamurluk boyalı
yedek anahtarı, orjinal krikosu, orjinal döşemeleri vs. herşeyi tam E21 BAUR sahibiyim.
tentesi de, hard-top'ı da orjinal, biraz işlerimiz var fotoğraflarınıda paylaşıcam.
Printable View
82 model, 192.634 KM'de, sol arka çamurluk boyalı
yedek anahtarı, orjinal krikosu, orjinal döşemeleri vs. herşeyi tam E21 BAUR sahibiyim.
tentesi de, hard-top'ı da orjinal, biraz işlerimiz var fotoğraflarınıda paylaşıcam.
2008 Şubat Vw jetta 1.6 102 ps midline beyaz sahibiyiz :)
Sol ön çamurluk ve kapılarda boya var sadece:) 31.000 km'de tamamen orjinal.
Cam filmi bile yok :D
Saygılar
2007 model getz 25 binde tamponlarında dahi boya yok :)
tehlikeli bir konu olmuş kesinlikle nazar değebilir :)
bagaj değişmiş ama orjinal nasıl oluyor anlamadım
benim arabada 3 parca deişen tavan harç komple boyalı onun dışında tamamen orjinal :)
orjınallık anlayışmız bayagı farklı bazı arkadaşlarla :)
İst. şartlarında orj biraz zor ama kollamak ve kaçmak için elimizden geleni yapıyoruz..
2006 gümrük girişli 1990 model 190E aracım var orj 84 bin km. de üstündeki boya dahil orj hala fabrikanın boyasıyla duruyor.. tabi zımpara ve pastadan dolayı incelmiş biraz.. 1,5 yıldır garajda saklıyorum ve ikinci sahibiyim
diğer taraftanda sürekli bindiğim 2011 model kangoo aracım var şuan 75 bin km de ama deimya ist. diye 30 km hızla giderken abi ara sokaktan Range Rover'iyle nasıl vurduysa aracın sağ tarafı komple değişti o güne kadar çizzik bile yoktu şimdi gelde bu aracı sat kime desek boş kazalımı kazalı değişenlimi değişenli :)
benımde demek istediğim zaten bu ist şartında sen vurmasanda zaten gelip biri vuruyor , fakat istanbulda olupda halen boyasız olan ve 15 yaş üstü çok düşük km de araçlar var.
Araç sahiplerini cidden tebrik ediyorum 40.000 kere maşallah.
hepsini yazmaya üşendim kusura bakmayın :)
Ozan
Konunla alakalı olur mu bilmem; Benim 300zx'im 1991 model 76.000 km de tamamen orjinal! :icon_tup:
GörkemT.
bizim fd6'da 2008 çıkışlı 9.000 km de allaha şükür daha boyası yok :icon_tup:
Sheyhzade
Benimde aracın 95 Rover 220T 78binde orjinal km'si :icon_tup:
Hakan Burak
Nacizane bende de var bir Orjinal Fiat Albea. 2009'dan beri bizde ve 25.000 Km'de, :icon_tup:
multispace
98 model. Vectra b 49000. Km de :icon_tup:
levent
Arkadaşımın amcasında 94 Vectra 1.8 S var, 25 bin km de full orjinal :icon_tup:
Bartu_evo
2001 pajero pinin boyasız 56000 km de 0 dan beri bizde :icon_tup:
salihbilgin
boya cila pasta yok 1994 doğan slx var 22 binde... :icon_tup::icon_tup:
Emir_b16a
ilk sahibi olduğumuz 74 280 se var nazar değmesin die paylaşmıyorum fotoları:icon_tup::icon_tup:
Oconner
68 model 68 binde anadol a1 imiz :icon_tup::icon_tup:
emir_hks
20 yıldır bizde olan 82 T3'ümüz var 56000'de:icon_tup::icon_tup:
Porsche
92 model toros ilk sahibiyim hiç tüp yemedi bu yaşına kadar 87.000 de :icon_tup::icon_tup:
km si çok düşük olan araçlarda merak ettiğim şey bu aracı kullanmak için değil de süs diye mi alındığı
Sattığım, 99 model tipo vardı 94 bindeydi, kaporta da değişen, boya yoktu
2004 tam otomatik 17.000 km de polo siyah içi bej aracım vardı..2 hafta oluyor satalı....
1998 boyasız 1.8s volkswagen vento tam otomatik aracım var su anda o da satılık....
Genelde araba alırken en önemli etkenim iç temizliği. Koltukları, döşemeleri orjinal ve temiz olacak, koltuk kılıfı olmayacak.Zaten içi temiz bakılan arabanıngenelde dışı,motoru filanda temiz oluyor. 96 model Uno 70 SXie var 107.000 km de ne değişen ne boya var arabada 96 da fabrikadan çıktığı haliyle duruyor ama nedense 7.500 e bile kimse aramıyor ilanlarda var:D Bidaha 4 kapı araba almıycam. Bide Mazda 323 practika var oda 2. sahibinden 126.000 km de 98 model oda çok orjinal. Severek biniyoruz:D
valla herkese kocaman maşallah.. bende 3 sene öncesine kadar boyasız değişensiz (swap hariç :D ) 98 hb vti kullanıyodum sword bilir çok dalga geçtiler araba pembeye gidiyo diye :) annemler ben askerdeyken saolsunlar boyatmışlar komple 4 ayda tavan dahil solmalar oldu bide ben sol tarafı sürtünce komple 2. boyasını yedi geçen sene :( 60000 km de 2002 mayısta almıştık şu an 240,000 km de kadran :D artık okul bittiği içn az km yapıyorum 6 sene her hafta sakaryaya gidip geldim benim emektarla :)
99 Mitsubishi Carisma 1.8 gdi aldığımda 145.783 Km'deydi ve bir parça boyası yoktu. Şuan babam sağolsun otoboyacıdır kendisi bel altını boyadı. Bende motora ve egzos sistemine tecavüz ettim ama hala orijinal :)