bu ilk ''kaza yaptı'' konusu degilki. niye buyutuluyor bu kadar.
Printable View
bu ilk ''kaza yaptı'' konusu degilki. niye buyutuluyor bu kadar.
Bende Bslkan sandim aryodum yinede gecmis olsun. Arkadasa umarim ciddi birseyi yoktur
X araç markası olsaydı büyütülmezdide konu s2000-vtec-type r falan olunca sıkıntı oluyor bunu bilmeniz ve ona göre hareket edip ona göre konu açmanız lazım arkadaşlar.
he bence hoş bir konumu hemde hiç değil ama bu bitek honda için değil her marka araç için geçerli hepsi için aynı tepki verilmeli.kazayı gördüysen gider bakar yardım edebiliyosan edersin ikide resim çekersin atıyorum iki gün sonra araç sahibi hatasız diye ilan açıp sahtekarlık peşinde koşarsa konuyu o zaman açarsın.
ilk günde böyle bir kaza çok üzücü ve moral bozucu gerçekten geçmiş olsun arkadaşa
İnanılmaz bir ruh hali içersindeyim dün akşam üstü verdim satışını istanbulda arkadaşa sabahleyin bi açtım gozumu telefondan arkadaşlar söyledi,senin arabayı alan cocuk, bucada patlamış balkan diye.karşıyakada oturan racing motorunu satıp arabalara donmek isteyen bi arkadaş almıştı aracımı, cok efendi ve düzgün dürüst bir cocuktu, forum üyesi değil galiba, inanılmaz üzüldüm umarım carptıgı kadının ve kendısının ciddi birşeyi yoktur =(
Konuyu açan arkadaşın kötü niyetli olduğuna inanmıyorum. Kazayı yapan arkadaşa da çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah bir an önce iyileşir kimseye bir şey olmaz.
Yalnız merak ettiğim birşey var Balkan kardeşimiz satışı vermemiş olsaydı. Hani bazen oluyor ya satış gecikiyor falan. Bu durumda başına ne gibi sıkıntılar gelebilirdi ? Problem olur muydu ? Bilen bir arkadaş aydınlatırsa beni sevinirim.
eren şuan izmirde 9 adet s2000 var 3 adet deil ;) tabi yaklaışk 3-4 tanesi devamlı garajda yattığından ve tuningle alakası olmayan amca ve teyzelerde olduğundan kimse bilmiyor (tabi ben hariç :D)
1-benim eski 07 s2000 s8927
2-selçuğun 08 s2000
3-benim diğer eski 08 s2000 im cab10
4-05 vsa sız dr bi amcanın s2000 ni
5-05 vsa sız bir teyzemizin arabası
6-05 vsa sız dr bir bayanın arabası
7-serkan abinin 07 vsa lı s2000
8-05 ksk deki vsa sız kup plakalı s2000
9-05 vsa sız blk plakalı s2000
çok kötü bi durum ya umarım kazayı yapanlarda bişey yoktur :(
inşallah sahibinde bişi yoktur.
bi yıldız daha kaymış..
geçen kiralık s2000 nin seceresi döküldü nolduda şimdi adama yükleniliyor anlam veremiyorum konuyu açan belki bir başkası olsaydı eski profilli bir üye diyelim buna bu şekilde cevap yazmazdınız
arkadaş forumdan mı değil mi onu sormuş abartılacak bir şey yok 350z kazasında da konu açıldı. foruma üye olmaları muhtemel ve bilinen araçlar sonuçta. umarım kendilerinde bir şey yoktur geçmiş olsun.
Sahibine geçmiş olsun umarım ciddi bir yaralanması yoktur.
demek ki açılıyormuş açılacakta, bundan sonrada bunu engelleyemezsin o zaman yönetim ceza versin kaza yapan araç konusu açanlara bak evo konusunda evo gitti diye üzülen ne kadar insan var
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-evo-kaza.html
kaza yapanlara geçmiş olsun. allah acil şifalar nasip eylesin. konu gayet normal bir konu atarın luzumu yok. bende denk gelsem bende açardım.