İzmir'de mi 3 tane siyah var yoksa Karşıyaka'da mı ?
BLK yani Balkan'ın aracıyla Çeşme'de GC8'le denedin... Balkan'la tanıştın ıvır zıvır...
Geçmiş olsun kaza yapan kişiye bir an Balkan diye korktum...
Printable View
Yahu insan hayatının para ile değeri olur mu?İnsallah birşeyleri yoktur.Söz konusu insan hayatı ise bütün arabalar benim gözümde tenekeden ibarettir
boşuna kalabalık yapmaman iyi olmuş...ölümlerin ve sakatlıkların %90ı yanlış taşıma ve yanlış mudahaleden dolayıdır doktor değilsen yaralının yanına gidip izlemeyede gerek yok
edit: geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah kimseye birşey olmamıştır ve kimsenin başı derde girmez.....
izmirde bendede s2000 var siyah içi kırmızı 35 BJK 27 plakası kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun
Benim anlamadıgım insanlar neden o kaza yapan aracın plakasının verilmesine karşı ? Bunun tek sebebi olabilir aracı satarken "kazası yoktur" diye birilerine kakalamak aracı başka bir sebep aklıma gelmiyor.
plaka verilmesinde şöyle bi sorun oluyo gerçekten forum sıtelerını takıp eden çok küçük arabadan anlamayan bilinçsiz arkadaşlar var aracın nası bi akza yaptığını görmeden bu arabanın şu zamanda şöyle kazası vardı böyle kazası vardı diye atıp tutuyolar arabayı kötülüyolar yalan yanlış bilgilerle bu yüzden plaka vermek çok doğru olmuyo aracın geçmişi hakkında yanlış bilgiler verildiği için
aracı biliyorum ama ne sahibini nede kaza yapan kişiyi tanıyorum çok geçmiş olsun ve bu konu açıldığı icin bu arkadaşa neden yüklenildiği kafa karıştırıcı ama neyse :)
Bırakın DeMiR yığınını da kazaya karışan arkadaslardan bir haber yokmu hala ?
aracı alan arkadaş yeni almanın heyecanı ve hevesi ile herhalde biraz fazla zorlamış,çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
kaza yapan kişi eski motorculardan boş beleş biri değil ve keyfe keder aldı ve talihsizlikler basına geldi .
edittttttttttttttttttttt
talihsiz bi kaza olmuş kazazedelere geçmiş olsun.
İzmir Karşıyaka'dan selamlar,
Yorumları okudumda, herkes kendine göre senaryolar yazmış oynamış üstüne yönetmiş. Bir çok arkadaşım sağolsun geçmiş olsun dileklerini iletmiş hepinize teşekkürü bir borç bilirim.Allah razı olsun.
Bir çok arkadaşımda yazılan senaryolarda iyi kötü oyunculuk başarısı göstermiş, tabi öncelikle içinde bulunduğumuz toplumun zihniyeti ve bakış açısı çok önemli.
Yarış motoru kullandığımız zaman akıl verenlerin hepsi Valentino Rossi, S2000 kullandığımız zaman herkes Ken Block maşallah, herkes asfalt uzmanı herkes ileri sürüş teknikleri hocası. Bu bizim milletimizin malesef kanında var. Default olarak bu şekilde yaratılıyoruz!
Kazadır olur herkesin başına gelebilir fakat yalan yanlış konuşmalar mide bulandırıyor. Araç S2000 olunca bu kaçınılmaz bir gerçek. Kaza anında nakit para teklif edenlermi ararsın, cep telefonumu bulup kaça satıyon diyenlerlemi.. O arkadaşlarda eminim ki bu forumların birindedir herneyse,
Geçmiş olsun dilekleri ileten herkese tekrar teşekkürler ;)
Çok geçmiş olsun
Herşeyi bıraktıkta burada konu açılmasını mı tartışır olduk ne kadar yazık
Allah kimsenin başına kaza bela vermesin.Allah hepimizi korusun
eğer araç sahibinde birşey yoksa; ki yok sanırım, gerisi önemli değil sağlık olduktan sonra para kazanılır haliyle araba da alınır burda herkes s2000 derdinde
Geçmiş olsun insanlık gerçekten ölmüş yaa kaza yapmış adama bu telefonu kaça satıyosun diyemi sorulur yaa ben olsam bişeyiniz varmı su istermisiniz derim millet araba telefon sorar
Geçmiş olsun canınıza gelceğine mala gelsin diyorum. Fakat diğer yorumlara cevap vermek istedim kaza yapan araçların kaydı tutulan sabit bi konu bile olsa bunda ayıp bi taraf mı var ? şu plaka aracı şurda gördü kaza yapmış demek ayıp mı ? neden gizli tutulması gerekiyor ki.
Tony montana siz üstünüze alınmayın sizlik bi durum degil bu sonuçta ama bu konulara tepkili yaklaşanlarda art niyet seziyor insan. Ben kaza yapsam burada plakamla birlikte konusu açılsa tek sıkıntım ne olur yarın satılıklar bölümünde kazasız amcadan temiz diye konu açamam..