bos konusanlar konustu ve sustu :) bos adamlar iste.
Printable View
bos konusanlar konustu ve sustu :) bos adamlar iste.
genel olarak yazıyorum;
Yeni bir spor araç alındığı vakit en az ilk 1 ay dikkat edilmesi gerekiyor. Kendimden örnek vereyim; her yeni aldığım araçla ilk 1 ayda patlama tehlikesi atlattım,
Hele ki daha önceden arka iter güçlü bir araç kullanılmamışsa çok daha dikkat edilmesi gerekiyor. Daha önce ön çeker bir sürü spor araç kullanmış olan bir tanıdığım 0km s2000'i aldığı gün kaza yapmıştı.
Misal ben; arka iter aracımı babamın oğlu gelse düz yolda dahi kullanmasına izin vermem, en son bir tanıdığıma nasıl olduysa verdim kıramadım, ben çok kullandım biliyorum falan demişti daracık yolda topaç gibi döndürdü arabayı az kaldı patlıyorduk.
Kaza yapan arkadaşa da geçmiş olsun,
Araç dün satıldı izmire balkan la bugün konuştum ben alıcaktım o arabayı kısmet diğer arkadaşaymış aldığı günde böle bi olay gelmiş başına çok geçmiş olsun :(
kötü olms cana gelmemstr inş.
Yahu insan hayatının para ile değeri olur mu?İnsallah birşeyleri yoktur.Söz konusu insan hayatı ise bütün arabalar benim gözümde tenekeden ibarettir
boşuna kalabalık yapmaman iyi olmuş...ölümlerin ve sakatlıkların %90ı yanlış taşıma ve yanlış mudahaleden dolayıdır doktor değilsen yaralının yanına gidip izlemeyede gerek yok
edit: geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah kimseye birşey olmamıştır ve kimsenin başı derde girmez.....
izmirde bendede s2000 var siyah içi kırmızı 35 BJK 27 plakası kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun
Benim anlamadıgım insanlar neden o kaza yapan aracın plakasının verilmesine karşı ? Bunun tek sebebi olabilir aracı satarken "kazası yoktur" diye birilerine kakalamak aracı başka bir sebep aklıma gelmiyor.
plaka verilmesinde şöyle bi sorun oluyo gerçekten forum sıtelerını takıp eden çok küçük arabadan anlamayan bilinçsiz arkadaşlar var aracın nası bi akza yaptığını görmeden bu arabanın şu zamanda şöyle kazası vardı böyle kazası vardı diye atıp tutuyolar arabayı kötülüyolar yalan yanlış bilgilerle bu yüzden plaka vermek çok doğru olmuyo aracın geçmişi hakkında yanlış bilgiler verildiği için
aracı biliyorum ama ne sahibini nede kaza yapan kişiyi tanıyorum çok geçmiş olsun ve bu konu açıldığı icin bu arkadaşa neden yüklenildiği kafa karıştırıcı ama neyse :)
Bırakın DeMiR yığınını da kazaya karışan arkadaslardan bir haber yokmu hala ?
aracı alan arkadaş yeni almanın heyecanı ve hevesi ile herhalde biraz fazla zorlamış,çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
kaza yapan kişi eski motorculardan boş beleş biri değil ve keyfe keder aldı ve talihsizlikler basına geldi .
edittttttttttttttttttttt
talihsiz bi kaza olmuş kazazedelere geçmiş olsun.