User Tag List

11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: corsa 1.2 enjoy vss fiesta 1.4 tdc

rahatsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

corsa 1.2 enjoy vss fiesta 1.4 tdc

herkese iyi forumlar. bilgili arkadaşların yardımı bekliyorum

2005-2006 model aralığında bakıyorum her iki modele de, kısacası bu tarz arabaya ayırdığım 20 bin liralık bir bütcem var.

simdi enterasan seyler oluyor, mesela kimisini 20000 bn kmde, sunroof'suz, sunrooflularla aynı fiyat, otomatiklerle, düzler, aynı paralara.
    karmaşık bir düzen var.

benim kaygım kronik problemleri, tutulan modelleri, en önemlisi de yakıtı.

satma vss gibi kaygım olmadığı için, ikinci eli vss gibi seyleri pek önemsemiyorum.

alternatif önerilerinize de açığım, teşekkürler.
    a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahibinden'de kim kime tutturursa düzeni var.O yüzden direk 2-3 lira aşağı teklif etmek lazım.Herkes anasının gözü oldu sahibinden çıkalı. Tamam 500 lira 1 lira ekmek ye , yeme demiyoruz ama , hem karşıdakini keriz yerine koymaya çalışıyorlar , hemde piyasanın anasını belliyorlar.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahibinden com olmasaydı iesler 15bin liradan fazla olmazdı zaten..

cgty06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sene önce sunrooflu güvenlik paketli klimalı manuel kırmızı 99 makyajlı 1.4 is i 14000 e satmıştım.. Sahibinden piyasanın a.koydu.

Konuya dönecek olursak 20bine iyi bi pazarlıkla abs li klimalı makyajlı kasa dizel fiesta alabilirsiniz. Piyasası da iyidir. yakıt olarak da üzmez

baha38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu fiestalar ne kadar yakıyor makyajlı fiestayla ankaraya gittik haftasonu 1 depo ile 700 km civarı yaptı normalmidir. 26 kurus yakmıs hesapladık fullediğimizde şehiriçi ve dışı karışık. Koltugu pek rahat değil ama onun dışında çok güzel bi araba fiestalar corsayı bilmiyorum tabi
    2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
    2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
    2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
    2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
    2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
    2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kuzenim ufaktan al sat işi yapıyor bu hafta içi 2006 model dizel bi fiesta geldi 3-4 gün durdu satıldı arabada 6 parça boya 2 parçada değişen vardı 16 ya verdi arabayı sahibindende ki şişirilmiş fiyatlara pek bakmayın ayrıca bize gelen arabada mı bi problem vardı bilmiyorum ama araba absli olmasına rağmen frenleri çok çok kötüydü ve rolantide çalışırken çok fazla ses alıyordu içeriye
    Corsanında makyajsız kasalarında kronik sorun direksiyon kutusu makyajlı kasalarda bu problem çözüldü mü bilmiyorum ama gerçekten çok can sıkan bi durum direksiyon kutusu ses yapıyor ve benim başıma mı geldi sadece bilmiyorum ama direksiyon sağa doğru çok kolay çevrilirken sola doğru rahatsız edecek derecede sert 2001 model var bende corsa Osmaniyede 3-5 ustaya gösterdim direksiyon kutusunu hiç birisi çözemedi sorunu yenisinin fiyatınında 1000 lira civarında olduğunu söylediler o yüzden pek uğraşmıyorum. biraz karışık oldu ama umarım işinize yarayabilecek bişeyler yazmışımdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jr1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuzenim ufaktan al sat işi yapıyor bu hafta içi 2006 model dizel bi fiesta geldi 3-4 gün durdu satıldı arabada 6 parça boya 2 parçada değişen vardı 16 ya verdi arabayı sahibindende ki şişirilmiş fiyatlara pek bakmayın ayrıca bize gelen arabada mı bi problem vardı bilmiyorum ama araba absli olmasına rağmen frenleri çok çok kötüydü ve rolantide çalışırken çok fazla ses alıyordu içeriye
    Corsanında makyajsız kasalarında kronik sorun direksiyon kutusu makyajlı kasalarda bu problem çözüldü mü bilmiyorum ama gerçekten çok can sıkan bi durum direksiyon kutusu ses yapıyor ve benim başıma mı geldi sadece bilmiyorum ama direksiyon sağa doğru çok kolay çevrilirken sola doğru rahatsız edecek derecede sert 2001 model var bende corsa Osmaniyede 3-5 ustaya gösterdim direksiyon kutusunu hiç birisi çözemedi sorunu yenisinin fiyatınında 1000 lira civarında olduğunu söylediler o yüzden pek uğraşmıyorum. biraz karışık oldu ama umarım işinize yarayabilecek bişeyler yazmışımdır
    eyvallah, sagolasın. dikkate alacağım yazdıklarınızı.

cemsultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2006 model Corsa 1.2 Twinport Essentia (80 hp) kullanıyorum, 88.000 km'de.

Şehir içinde bugün itibari ile 50 liralık benzinle 140-150 km yapabiliyorum.

Kronik sorunu olduğu söylenen direksiyon kutusundan hiç bir derdim olmadı ama başka sorunlarım oldu bu km'ye kadar;

1- Debriyaj merkezi bozuldu, Koaceli'den Bursa'ya hiç debriyajsız geldim.En azından vitesleri debriyajsız kolay geçiyor.

2- 68000 km'de egzantrik kırdı, araç garanti dışı olmasına rağmen servis bir çok parçayı garantiye soktu ve olması gerekenin 1/3 fiyatına yaptılar. Motora da 2 sene garanti verdiler. Bu esnada Z rotları değişti.

3- Geçenlerde 87000 km'de çalışmamazlık yaptı, marş motoruna bakım vs. yapıldı, rölanti dalgalanması vardı, gaz kelebeği temizlenince düzeldi, şanzıman takozu değişti.

Yaklaşık 5 seneden fazla oldu alalı, 20000 km'de almıştık, şu an 88000 km'de, 68000 km boyunca başıma gelenler bunlar.

Bunların dışında iyi yanları;

-kliması ve kaloriferi ufacık motora rağmen çok iyi,

-1.2 motora göre performansı oldukça iyi, çoğu 1.4'e ve 1.3-1,4 dizellere pabuç bırakmaz.

-Şehir içi için kullanımı kolay ve rahat bir araç.
    - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cemsultan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2006 model Corsa 1.2 Twinport Essentia (80 hp) kullanıyorum, 88.000 km'de.

Şehir içinde bugün itibari ile 50 liralık benzinle 140-150 km yapabiliyorum.

Kronik sorunu olduğu söylenen direksiyon kutusundan hiç bir derdim olmadı ama başka sorunlarım oldu bu km'ye kadar;

1- Debriyaj merkezi bozuldu, Koaceli'den Bursa'ya hiç debriyajsız geldim.En azından vitesleri debriyajsız kolay geçiyor.

2- 68000 km'de egzantrik kırdı, araç garanti dışı olmasına rağmen servis bir çok parçayı garantiye soktu ve olması gerekenin 1/3 fiyatına yaptılar. Motora da 2 sene garanti verdiler. Bu esnada Z rotları değişti.

3- Geçenlerde 87000 km'de çalışmamazlık yaptı, marş motoruna bakım vs. yapıldı, rölanti dalgalanması vardı, gaz kelebeği temizlenince düzeldi, şanzıman takozu değişti.

Yaklaşık 5 seneden fazla oldu alalı, 20000 km'de almıştık, şu an 88000 km'de, 68000 km boyunca başıma gelenler bunlar.

Bunların dışında iyi yanları;

-kliması ve kaloriferi ufacık motora rağmen çok iyi,

-1.2 motora göre performansı oldukça iyi, çoğu 1.4'e ve 1.3-1,4 dizellere pabuç bırakmaz.

-Şehir içi için kullanımı kolay ve rahat bir araç.

teşekkürler.

fiesta lar 150.000 km den başlıyor. bununla ilgili sıkıntı olabilir mi? alır almaz, motor yapmayalım arabaya?

sedat2626 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence corsayı eleyın fordun yapısı olsun motoru olsun corsaya gore daha kemıklı
    Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.

Orçun Dikayak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Fiesta kullanıcısı olarak yakıt durumu sıkıştırıldığında 30 krş a kadar çıkıyor ancak sakin kullanımda şehiriçi 25-26 krş arası oluyor.Uzun yolda ciddi anlamda az yakmakta hatta 06-08-2012 tarihinde bi denemem oldu 304 km'lik yolu 9,8 lt mazotla mazotun litresi 3,86 krş du.37,83 krş a gittim yani km'de 12,5 krş yakmış oldum.Buna göre değerlendirin.Fiesta'da kronik bir soruna hiç rastlamadım aldığınız araç 200000 km'de de olabilir ancak aracın kondisyonu bakımı ne durumda önemli olan budur.Benim aracım 145000 km'de ve gram sorunu yok şuanda.Her türlü öneririm Fiesta'yı memnun olursunuz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)