1 hafta once yakalanmıştı boyle bı şebeke tv den ızlemıştım..noterde para gelıyo dıye kandırıyolar sonra arabayı alıp kacıyolarrdı hatta kamera kayıtları fılan vardı.
gecmış olsun . yakalanır merak etmeyın
Printable View
1 hafta once yakalanmıştı boyle bı şebeke tv den ızlemıştım..noterde para gelıyo dıye kandırıyolar sonra arabayı alıp kacıyolarrdı hatta kamera kayıtları fılan vardı.
gecmış olsun . yakalanır merak etmeyın
Vicdansızlar ya okurken bile sinir oldum vallahi nasıl bir hırsızlıktır bu aman allahım.. Yatacak yeri yok ipnelerin kandırıp alıyorlar arabayı.. İnşallah hiç kimse ye denk gelmez böyle mahlukatlar yoksa insan katil olur valla...
Geçmiş olsun size İnşallah aracınıza sağ sağlim kavuşursunuz tam cinayet sebebi yeminle..
para çokomel kurallarına riayet etmek gerekiyor artık kimseye güvenilmez valla:( cok geçmiş olsun inşallah bulunur
Geçmiş olsun
adanada olmazdı böyle şeyler vay arkadaş yaaaa. aklımızda olsun abi devamlı bakarız
Vay şerefsizler yeni sistemleri buymuş demekki. Bende aynı şekil araç almıştım sağolsun karşıdaki kişi güvendi bana ve güvenini boşa çıkarmadık dediğim saatte tık diye hesaba geçti para ama bu şerefsizler yüzünden isanların güveni yitiyo. İnşallah en ağır ceza ile hükümlendirilir.
Belki Mersine düşer diye , sanayide bi ustaya söyledim , görürse irtibata geçecek...Demirtaş , yenipazar ve sitelerdede bi kaç arkadaşın kulağını deldim , belki bir faydası olur.
Bu konuda polisin uyarısı var bir şebeke yakalandıgıyla ilgili noterdeki kameralardan tespit edilir.
Geçmiş olsun .
adanada pek olmazdı harbiden işe bak.. peki bu durumda mahkeme savcilik filan dolandırıldığını söleyince bişe olmuyormu ? bi bardak soğuk sumu içmek lazim yani ?
qecmis olsun inşallah bulunur
çok geçmiş olsun umarm sıkıntısız bulunur.
Öncelikle geçmiş olsun umarım halledilir. polisin yakaladığı şebeke yüce adaletimizin katkısıyla serbest bırakıldı diye hatırlıyorum yanılıyorda olabilirim. yinede dikkat etmekte fayda var
Çok geçmiş olsun. Bence bu araçla etrafta dolanamazlar herhalde tanıyanı çoktur. Sokmuşlardır şerefsizler bir yere umarım kısa süre içinde bulunur.
tskler arkadaslar malesef hicbir haber yok ve zaten bulunsada,yakalansalarda resmi olarak noterden satis gerceklestiginden hicbir sey hak iddia edilemiyor..Zaten noter sana soruyor alacak verecek varmi diye sonra imza atiyorsun is bitiyor..Adam evde verdim,disarida verdim der bi sekilde kendini savunur kamera kayitlari fln faso fiso bu anlamda..Yani anlicaniz Babaniza bile guvenmeyin bu devirde boyle kopeklerde o parayi nasi yiyeceklerse yesinler bakalim haram zehir zikkim olsun..