Devlet mi millat için vardır , millet mi devlet için ? Bu soruyu cevaplayabilen bi başbakan ve hükümet olmadıktan sonra biz daha çook hariçten gazel okuruz
Printable View
Devlet mi millat için vardır , millet mi devlet için ? Bu soruyu cevaplayabilen bi başbakan ve hükümet olmadıktan sonra biz daha çook hariçten gazel okuruz
en çok zoruma giden konulardan biride bunu açıkça dile getirmeleri.. ""biz benzini 1,45 ten dışarı satıyoruz"" ne demek yaa !!! bunu gidip sorsan ordakilere kesin tekme tokat kovalarlar bizi..
dışarı 1,45 bize 5 .....
yazık valla yazık..
tşk
Rıdvan :mad:
1990 lı yıllardı. bulgaristan da bi tarım ilacına enflasyon oranının üzerinde bi zam yapıldı diye 1000 veya 10000 değil ülkedeki bütün köylü çiftçi çoluk çocuk herkes yollara dökülmüştü.. yani toplumsal tepki... hükümet te geri adım atmak zorunda kalmıştı.. şimdi siz 20000000 kişi bile sokağa dökülseniz bu hükümete geri adım attıramazsınız. sen altın yumurtlamaya mecbursun o da yemeye..
bu hükümet varkan daha neler görücegiz bakalım...
bu daha iyi günlerimiz.
düşünün milletimiz ne kadar zengın. tupraş bıle ısyan ettı bızden gık çıkmıyo :D
Türkiye'yi terketmeyi ciddi ciddi düşünüyorum. Baştakiler milleti herşeyden soğuttu valla. bir fırsat olsa çoğu kişide bu düşünceye sahiptir... Vatan sevgisi başka ama bu baştakilerle , bu sistemle olmaz. sonrada imf ye bile para veriyoruz derler başka ülkelerin başkanlarını ziyaret ederler. ne güzel hayat ;)
o kadar saçma vergiler alınıyor ki.
elinize bir fatura alın kesilen vergilerin isimlerine bakın isimleri bile saçma-anlamsız.
Halkın rahat yaşaması devlete batarmı arkadaş bizim hükümete göre batıyor. bu yüzden de ÖTV diye birşey çıkardılar. Rahat mı yaşamak istiyorsun gel önce şu yağlı kazığa otur diyor.
ÖTV kalksın yeter. 0 araba alanlar da artar,benzin kullanımıda artar.
bu yılda AKP hükümeti gelirse yurtdışı çalışmalarına başlıyorum en kısa sürede ne var ne yok satıp yurtdışına yerleşicem ve ilk iş Türk vatandaşlığımın iptalini isticem
yetti artık insanları vatanından soğuttu o..ç
Tüpraşda kendi ekmeğinin peşinde.Benzin satamıyolar diye yeni benzin-motorin fiyat dengesi istiyolar, yoksa tüpraşında çok ipinde olur.
daha ne günler görcez allah bilir
Hükümetle alakalı değil . Sorun bizde bence , zerre umarsamıyoruz. Eylem yapsak terörist ilan ediliriz diyenler var. Edilelim valla , şuan devllet teröristi el üstünde tutmuyor mu belki bizde nasipleniriz :D
Bu cari açık nasıl kapanır? Mazota olan talebi azaltacaksın 2 yolu var ya mazota zam yapacaksın talebi azalacak veya benzine indirim yapacaksın talep benzine kayacak.Biz kesin mazota zam yaparız;)