eski kanun sanırım bol sıfırlı
Printable View
ıtıraz ettıgınde ıptal oluyo dıye bılıyorum
EDS ışıklar için geçerli..ukarıdaki hız göstergeleride boş seyir zevki olsun diye koymuşlar şehrin belli yerlerinde de var millet 50 ye düşmek için frene asılıyor tam altında kazaya sebebiyet.Ordan 70 le 80 le geçiyorum yeşil yanıyorsa daha ceza gelmedi..
önce bozuk yollar sonra ıvır zıvır bunu öğrenemedi adapazarı belediyesi..
bende %10 tölörans var diye biliyorum da ne biliyim içime kurt düştü :) 1km için ceza yersem çok fena koyardı yani :D
hiç sorma tam kaza yapmalık yer. iki defa geçtim ordan. ilk geçişim de yeşil yanıyodu önümde ki öyle bir fren yaptı ki birden bende panikledim. güvenli takip mesafem olmasına rağmen tedirgin oldum. çok saçma bi sistem kurulmuş gerçekten. neyse önemli bişey olmamasına sevindim...
Banada 30 ocakda sattığım arabanın 2 tane cezası geldi komik olan 2side park cezası ve saat olarak fark 3 dakika...
Yarın itiraz yolu gözüktü ve araç satışı yaptığım halde nasıl ceza noterde çıkmadı...
ödemeden başvurulabiliyo mu? ödeyip itiraz edebilirsin dediler bana 2.080 lira olmuş cezalar faizler girmiş vs benim cezalardan haberim bile yok
benim üzerime görünen cezalardan da 2si yani 750 liralık bi kısmı (faiziyle) sattığım arabadan.. adam yediyse bana ne.. ben satarken vardıysa nasıl satış yapabildim o zaman söyleseydiniz bana 3 senelik faiz girmezdi bi de.. tr den nefret ediyorum yaw
valla o fahri trafik müfettişine bişeyler sarıp vermek lazım artık kim ne anlarsa kafasına göre önüne gelene yazıyo bişeyler hem artık aracı durdurmadan ceza yazılamıyacak deniliyordu noldu o mevzu
valla hangi kameradan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama adapazarına çok sık gelirim girişteki hiç bi kameranın radar yazmadığına adım gibi eminim şehire girerken bir kere dahi 100den aşağıya girmedim kameralar yapıldığından bu yana birkerede ceza felan gelmedi şehir içindeki kameralarada aynı şekil