vw scirocco için yerli imalat yaylar haricinde 50mm yay yokmudur bir kaç gündür bakıyorum eibach ve hr nin 50mm yayına raslamadım 35mm alıp peresletmemizmi lazım yardımcı olusanız sevinirim .
vw scirocco için yerli imalat yaylar haricinde 50mm yay yokmudur bir kaç gündür bakıyorum eibach ve hr nin 50mm yayına raslamadım 35mm alıp peresletmemizmi lazım yardımcı olusanız sevinirim .
Presletmek falan sciroccoya olacak seyler degil, gereksizYa coilover yada Eibach ve KW'nin 50mm yaylari var diye biliyorum. Sahibinden.com uzerinden bakin veya Maslak PowerShop'u arayip bilgi alin.
prokit olup olmadığından emin değilim ama eibach ın var
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
eibachda 45-50 mmlik yaylar prokit değil sportline olarak geçiyo ve scirocco için de mevcut
Hangi sistem konforu en az bozar?
Seat leon uyarmi acaba uyarsa elimizde var eibach uygun fiyata verecegiz
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Sahibinden.com da eibach - hr yada voglantın 50mm olanina rastlamadım ya 25mm yada 35mm gördüm elinde 50mm olan varsa satınalmak isterim .
Golf 5 Le aynı sanırım
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Golf 6 ile bu model aralgndaki leonla ve a3 le uyumlu ancak yayla sciroccoyu dusurmek zor gercekten en iyi cozum coil
Golf 'de galiba 5'lik yay var onlar oluyor ama ne kadar sağlıklı olur bilinmez. Coılex'in 5'liği var oda ne kadar sağlıklı bilinmez. Bende H&R 3.5'luk var 4-5 parmak girerken şuan 2 parmak giriyo lastik ile davlumbaz arasına. Biraz sert en yumusagı eaibach oda düşürmüyor bu durumda orta seviyede düşüren Kw ve yumuşaklık olarak H&R ye göre daha iyi
Scirocco için 5 cm yok golf yayını scirocco diye satıyo olabilirler ..
Emin diilim ama ole biliorum
miniks´isimli üyeden Alıntı
bundan sonra her gıdere ANAHTARIMI KOYUYORUM. anahtarınızı koyuyorsanız ARACI 2 gune hazır ederım.
Bu konuda bendimde baya kafam karışmıştı, 2. El eibach yay aldım 5 cmaldığım kişi bana scirocco yayı diye aldığını ve sciroccoda kullandığını söyldi, ben leon için almıştım yayları, üzerlerindeki parçe numaralarını eibach sitesinden kontrol ettim leon yayıymış. Linkte kataloğu var eibachın ve 5 cm scirocco yayı yok...
http://www.techturkey.com/forum/yol-...-katalogu.html
Apexi'nin var sanırımm
su linke bi göz gezdir :Vw scirocco (13) 08 sonrası 50mm 1.4 TFSI, 1.6, 1.6 FSI, 2.0 FSI, 1.9 TDI Apexi helezon spor yay. - 216.10 TL + KDV
Aksların şasiye sürtmesi gibi bir sorun vardı sanki Roccolarda. O yüzden 5cmlik yay üretmiyo olabilirler...
rocco için 5lik yay yok.
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Arkadaşlar konu ile alakasızda bu şasiye sürtme ne kadar basılırsa oluyor. Coilover ile dip basılamıyor mu ?
☻/
/▌
/ \
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)