al bir today , 1 sene bin işine gücüne çarşıya pazara kullan ... ondan sonra 125lik viteslilere geç bütçen dahilinde zaten sonrası geliyor ..
Printable View
al bir today , 1 sene bin işine gücüne çarşıya pazara kullan ... ondan sonra 125lik viteslilere geç bütçen dahilinde zaten sonrası geliyor ..
125 lik cross nasıldır başlangıc için ??
yapma. başlama motosiklete.
hassas arkadaşlar izlemesin..
https://www.youtube.com/watch?v=U-Gpva22Iho
beyler yamaha bws 125 hakkında yorum yapabilecek birisi var mı? bir kez kısa mesafede kullandım ama genel olarak bir kullanıcı yorumunu merak ediyorum.
Bence ufak hacim ile başlama. Zaman kaybı olacaktır. Mekanik bilgin ve mekanik muhaseben iyi ise hacimli motor birçok yerde avantajlıdır. Ben yıllardır sürüyorum 500cc ile başladım. Ufak motorda fazla risk alırsın aralardan geçmeye çalışırsın. Trafikte yokmuşun gibi davranırlar. Rampada arabalar dayanır arkana dibinden ayrılmazlar. Gaz acarsın uzamaz gitmez. Arabalardan yavaş olan motor her zaman risklidir. Bence 250cc çok güzel bir geçiş hem yakıt hemde performansı seni idare edebilir. Vitesler kolay eğer becerin varsa 30dk de alışırsın.
gecen yıl hollandadadan orion rx250 cross motor aldık babamın genclık yıllarından supersport tecrubesı vardı motoru parcaladık turkıyeye oyle getırdık ben ve abımın daha onceden motosıklet tecrubemız yoktu ben bıraz dıkkatlı kullanmaya calıstım motor 250 lı lık olmasına ragmen kalkısta gaza fazla yuklenmenız halınde onu fln kalkıyordu ve sonuc olarak :D abım 4.ay sonunda dustu ve koprucuk kemıgını kırdı bu bı benım bıldıgım 6. 7. dususuydu heralde
Abi bws taş gibi bir makinadır. Ancak benim anlattığım eski kasası için geçerli yeni kasası ne alemdedir onun hakkında bilgim yok!
2-3 kişi üstüne binsin bayılma gibi bir olayı olmaz.
Kronik arızası yazın çok güneşte kalırsa 1-2 sene sonra gösterge paneli matlaşır güneşten dolayı.
Hani kaç sene alanya da kaldım dünya kadar bws vardı öyle kıçı başı ayrı oynayan bir bws,ye şahit olmadım çinlilere kalite büyük fark atar
Kalkışı süratlidir ancak kendisi bir scooter olduğundan 90-95 sonrası biter dahada gidemez
Hani bugün al evladiyelik bin bws öyle bir motor piyasası biraz yüksektir ama gerçekten hakkını verir tavsiye ederim
pardon zaten sen 125i sormuşsun ben 100 hakkında bilgi verdim kusura bakmayın
En azından bu yazı scooter ile geçir. daha sonra 125 lik bi vitesliyle başlarsın. Sonra direk 600 lüğe filan atlama. aman diyim...
baska lınk var mı?
vıdeo ucmus.
edıt:
http://www.youtube.com/watch?v=Ks0aNJmBo6w
sanırım bu.
benim eklediğimde scooter sürücüsünün kaza sonrası halide vardı. alttaki eklediğimin aynısı ancak scooter sürücüsünün halini göstermiyor. gerçi hali videodan belli... :icon13:
feci motorsiklet kazası +18 | İzlesene.com Video
Otomobilden yavaş motosiklet her zaman risklidir, eğer sıkışık trafikte kullanıcam diyorsan, hafif ve atak bir scooter ile önce başla, takip mesafesidir nereden kaçarım neler olur düşünce ve hareketleri kavradıktan sonra vitesli motosiklete adım at, ben şanslıydım babam motosikletçiydi eskiden, 6 yaşımda tiny 49cc 2 zamanlı cross ile başladım, daha sonra 6 adet motorum oldu son motorum gsxr 600 idi, kaza yaptım param olmadığı için geri dönüş yapamadım sonra otomobile döndüm. 1.5 ay komada kaldıktan sonra kendime geldim her yerim kırıklar içindeydi, bunları düşünüp adım at. Not: kıyafetim full setti :) mataralı yarış tulumuma kadar herşeyim vardı anlayacağın kısmamıştım korumadan birşeyi..