emre bencede beyazı bide yakından gor... hatta ben asık olup fotosunu bile cekmiştim ama pcde nerede bilmiorm.. bulursam koyarım buraya fotosunu :)
Printable View
emre bencede beyazı bide yakından gor... hatta ben asık olup fotosunu bile cekmiştim ama pcde nerede bilmiorm.. bulursam koyarım buraya fotosunu :)
Beyler aracı alırken kaporta-mekanik-motordan vs. anlayan sağlam,güvenilir bi usta tanıdığınız var mı? Nereye gösterebilirim aracı?
araçın yapıldığı opel dostlar a götürebilirsn en detaylı bilgisini sana onlar werebilir .. floryada beşyol sanayide opel dostlar
Dostlar ve Paşaoğlu'na göstermeyi düşünüyorum arabayı. Bide iyi bi kaporta ustası lazım.
Çok iyi makinadır. Ayrıca çoook temizmiş yuw. :D Maşallah...
arkadaslar konuyu hortlatıyorum bı arkadasım bu gsi ı almak uzere nette bıraz arastırdım 2 pert kaydı var falan gıbı yazılar okudum hakkında bılgısı olan varmıdır suankı sahıbı ıstedıgın servıse gıderız öle bısey cıkarsa bedavaya verırım eger cıkmazsada ıkı katı paraya satarım sana demıs
varmıdır hıc bılgısı olan hatta şey yazılmış nse 45 sonu olan 45 cocugun dedesının ölüm yıldönümü oldugundan özel alınmış.
Eeeey emg astra gsidan onceki konusu benim adasin :D ne hort be bayrampasali nerden buldun la bu konuyu :D
google dan buldum kanka yokmudur senın bılgın yada arayıp ogrenıversene :D
Vayyy Emre pampamım eskı konuları :):) NSE 45 o zamanlar cok iyiydi. 1 seneye kadar canlı gormustum hala iyi idi.Suan ne durumdadır bılmem ama o arac hic pert olmadı dıye biliyorum.
Adam gsi arıyormus sımdı gsi'ı bastan yapdı :D
bi forumda arkadasın bırı yazmıs sahibi sıgortacı bı arkadas m3 csl le kapısırken vırajı alamadı takla attı pert oldu sonra baska sıgortacı aldı ona topladı cok guzel yaptı hep garajda yatıyırıyodu hırsız caldı yolda giderken bı agaca yıldırım düştü o agaçta bu arabanın tavanına geldı hırsız öle bıraktı kactı arabayı yazmıslar roman gıbı walla :D :D
Fatmagule donmus bu araba :D
Bence aynı araca takas gönderdim ama cevap gelmedi. tok satıcı :confused:
araç temize benzior döşemeler orjinalden böylemi acaba ?:beuj:
Ben 4 sene once baktigimda duzgun arabaydi sonra cok el degistirdi arkadan bi tik kazasi var bide sol kapisi degisik olmasi lazim ama genel olarak kasasi duzgundur suanki sahibi yeni aldi arabayi niye satiyor acaba
Başka bi GSI daha var, seneler sonra hala düşünen varsa :D
bi önceki ilanında bagaj kapagının degiştigi yazıyodu
Bizim eski aracımız bizdeyken sadece kapı sacı deişikti sonra sattığımız elemanlar tümsekte yavaşlıyor arkadan gelen kamyon duramayıp arkadan buna patlıyor ve arka bagajda değişiyor en son gördüğümde çok kötü deildi alıp toplanılabilir durumdaydı sadece arka çamurlukların ağızlarında çürümeler mevcuttu.. TR piyasasında en çok el değiştiren GSİ diebiliriz Biz 4. sahibiydik bizden sonra bi 5 6 el de deiştirmiştir en az kısmeti açık bi GSİ...
Aracın en son halinin fotosu.
http://img641.imageshack.us/img641/6...8709813288.jpg
GSİ de önemli olan zaten Kafasıyla Arka çamurluklarıdır onlar kaydımmı bidaha yerine gelmiyor.. Bu araçdada Kafa ve Arka çamurluklar çok düzgün alıp güzel bi boya ve orjinal arka bagajla zımba gibi olur yine ;)
Opel Astra 2.0 GSI 1997 Model 9.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 91531009 arkadaşlar bende şu aracı almayı düşünüyorum 136 lık versiyon, aracta kaputtaki ufak hava kanallarındanın kenarlarında çürükler var su almış kaputu kasmış biraz bombe yapmış, arka bagaj kapağı ezik ve arka cam kenarları çürümüş bildiğin delik delik olmuş onun haricinde eteklerde filan çürük yok boyası matlaşmış komple boya istiyor kapı içleri filan çok iyi durumda, 1.5 senedir muayene yok 4 dönem de vergi borcu var sizce ne kadara alınır değer mi ?
Aracın dış görünüşde önemlidir de onemli olan bu araçlar da motor bölümü dikkatli baktirin alın saka ya gelmez bu tur eski hızlı arabalar
Aracı tanıyorum Ömer abinin aracıydı Sahibi opel servisinde uzun zaman calısmıstı arabaya cocugu gibi bakan birisiydi.Bi gece roll de sanırım yağ pompası nedeniyle motoru kucagına almıstı,daha sonra aracı motoru yaptılar,bi sıkıntısı yok aracın canavar gibiydi en son gördüğümde
Konu hortlıycak ama düzgün gsi varsa eğer eşde dost da sıkıntı yaşatmayacak kafası gözü gömülmemiş olan, satın almak istiyorum.