estoril mavi E36 m3
Printable View
estoril mavi E36 m3
MARKA:HONDA
MODEL: EP3 TYPER - VTİ - CRX
NEDENİ: Koleksiyon olacak bu aracların ilk sahibi olmak ve tertemiz muhafaza etmek isterdim.
PEUGEOUT 2 VE 4 UN T16 SERI LERI
VEEEE
[IMG]http://d1303.hizliresim.com/17/g/l1p0s.jpg[/IMG]
;)
bmw 8 serisi
NB Miata , JZA70 Supra, Golf 4 bir de FC3s :)
arkadaşlar bu araçlar zaten zamanında çok iyi paralara satılmış mesela bi prelude 94 yılında 550 milyon civarında bi paraya satılmış ozamanlar bukadar çok spor araç yoktu olanlarda büyük paralara satılıyor ve alım gücü bukadar yoktu yaşım okadar büyük değil ama 94 yılında babam silivriden yazlık aldığında 350 milyona aldım demişti ona göre kıyaslama yaptım ozamanlar bu tarz arabalar pahalıydı 1996 yılında vtec ler 2milyar15milyona satışa sunulmuş sadece 804 adet satılmış uzun lafın kısası bu araçlar olduda yine satışa sunulsa rakamlar yine yüksek olurdu ep3 type_R ın 64 milyar s2000 81 milyara satıldığı zamanı çok iyi hatırlıyorum maalesef bu arabaların sayılarıda az ben maalesef 0 olarak çıksa yine alamam ama imkanım olsaydı kırmızı hb vtec alırdım
2005 sti iyi giderdi. zira temizini bulmak bu aralar hayli zor. fiyatlarıda uçuşmuş. olsada binsek :)
BMW E30
BMW E36
BMW E39
Mercedes 560SEC
106 GTI
205 GTI
S31........
fiat 131 racing :)
Ferrari 288 GTO > Nissan Skyline GT-R 34 > Ferrari F355
Benim gözümde değerini hiç bir zaman kaybetmeyecek kadar özel ve karakterli araçlar.
Cıvıc SI eg HB. sırf tıpı yuzunden. o nasıl bı bakıstır.
Genel düşünürsek eğer üretilirken alamadım,şimdi de üretilse gene alamam.
Lamborghini Diablo GT - Dizayn olarak Nfs 2'de çok etkilemişti ordan gelen bir hayranlık benimkisi ve halen de binmek isterim.
2005 Impreza STI - Alıcak binecek durumum var ama herşeyin zamanı var.
R32-R33-R34-R35 GTR - Sadece hayallerimizin efsaneleri olarak kalıcaktır.
r21 turbo-e34 big six
Konun başlığı hangi aracın sıfırı üretilse alırdınız bir iki yorumda yazılan araçlarla Türkiye'nin dış borcu ödenir :D:D
Ben 106 GTI diyorum beyaz sunroof lu deri olmasına gerek yok bulunduğu garaj kapısına elektrik veririm zira Abi'm uçurur yoksa :D:D
tempra 2.0 16v,anında bankaya kredi başvurusu yaparım...
205, 106 .