tam olarak neye göre yorumladın yada kaç tane GTC 2.0 T yada OPC gördün bilmiyorum ama en azından benim aracımın yada benim gördüğüm araçların pek bi yürümeme yada 200bg gibi gitmeme sorunu yok ,,,hatta benimki için fazla fazla gittiğini söleyen pek çok arkadaş mevcut
hatta buda yakın bir arkadaşımın aracı ben sürüyorum bu denemede de,, yine referans olsun diye ekleyeyim bu videoyuda,,,tamamen filitresine 2 tane katalitiğine kadar standart 100 bin km de bi gtc 2.0t ve yazılım filitre egzozlu a3 1.8t ile denemesi kii köprüden sonra uzunda fark dahada artıyor
evet bi araçtan beklenenler çok farklı olabilir ama aynı sınıf araçlar arasında dağlar kadar fark yok emin ol GTC ninde ki top versiyon OPC nin heleki fren ve yol tutuşu megane rs e çok çok yakın,,, gündelik bi kullanıcının aradaki farkı pek ayırt edebilceğini düşünmüyorum açıkcası ,,,
hatta yanlış anlama gerçekten merak ettiğim için sölüyorum bunuda senin aracın standart ise standart GTC de OPC de mevcut,, uygun olduğumuz bi zaman deneyip farkları görebiliriz