gerçekten üzüldüm ama nasip diyin vardır bundada bi hayır herşey insanlar için bence f/h/e devam edin en güzeli orj.. heleki hondada tekrar gelmiş geşmiş olsun....
Printable View
gerçekten üzüldüm ama nasip diyin vardır bundada bi hayır herşey insanlar için bence f/h/e devam edin en güzeli orj.. heleki hondada tekrar gelmiş geşmiş olsun....
http://i1125.photobucket.com/albums/...783887D34B.jpg
http://i1125.photobucket.com/albums/...783EA16051.jpg
Geldı bakalım sandıgımız :)
tüm yazılanları okudum öncelıkle gecmıs olsun gercekten cok üzücü bi durum
bence bu sekılde toplayıp h.f.e de olsa tadını cıkarın zamanla ne yapacagınıza sakin kafa karar verirsiniz
rabbim sıkıntısız sorunsuz gazlamayı nasıp etsın
geçmiş olsun,
rollu seviyorum yazmışsın f-h-e-s2000 seni 1 hafta bile tatmin etmeyecektir. Bence gereğinden fazla tolerans gösterdiğin s2000 defterini kapatmalısın; hazır yapılı dikiş tutmuş farklı bir araç alıp onunla güzel güzel gazlayabilirsin.
Kağıt üstünde ne kadar mantıklı görünse de projelerin ne kadar riskli olabileceğini biliyorsun, bu dönemi atlatmış hazır yapılı yolda yürüyen bir araç almakla bu riskli durumu en aza indirebileceğini düşünüyorum.
Hadi hayırlı olsun sandığın mayk.
O sandık motora ne rodaj yaparım beee :)
mehmet aslında ne yasadıgını anlatman bence daha dogru olur konunun geldıgı yer acısından.. tabı kı kendı dusuncen paylasıp paylasmamak adına ama 1 2 kısının sana yazdıgı yazıdan sonra usta cok buyuk yapılmayacak bır hata yapmıs gıbı algıladım ben..
yanı ne bıleyım yatak sarmayı ben ustaya baglamayı sevmem heee ustadan da olur ama ne bıleyım cok becerıksız olması lazım.serdar ustanın yapıpta yatak sarmayn cok arabası var..yatak sarma sebeplerı bellıdır..yuksek ısı,detonasyon,yaglama,rektefıye hatası vs..serdar usta yatak torklayamayacak bır usta deıl..tekrar ustune basa basa soyluyorum rektefıyecısıne garantı vermeyen ustada aracımı toplatmam..garantı vermıyorsa yurtdısında rektefıye ıslemı yaptırmayı secerım ıllakı o ustada toplatıyorsam..araba kol cıkarır avanstan,segman kırar bunları kullanıcı veya tuner hatası olarak gorurum ama bu bahsedılen kmlerde yatak saran arabayı rektefıyeden baska hıc bır seyle acıklayamam
dıger bır konuda su fıkrıne cok guvendıgım bır abımın soyledıgı bır soz var..honda yatak sardıysa blogu cope atarım der..kım ne derse desın kım ne yaparsa yapsın o bloga hıc bır zaman guvenmem o sebepten kullanmam der..
Bence yapılan masraflardan dolayı bu kadar soğumuşken daha fazla masraf yapmayarak sandık motorla birlikte F/E/H devam edin derim. En azından önümüz yaz sıfır sıkıntılı bir s2000'le gezmek keyifli olacaktır.
Öncelikle geçmiş olsun tabide arada bi kaç sayfa okumadım belki bahsedilmiştir bilmiyorum. Mevcut motor 3 kere sıkıntı çıkarttı ok ama toparlanıp turbolama imkanı yokmu varsa neden yeni sandığı araca oturtasın. Kenarda dursun limitlerini zorla eski motorun madem gözden çıkarttın canını al sonra f h e yapar buna biraz biner low&slow gezersin.
ERL den blok işine girersen istanbul Park'a yetişmesi zor olursada ucuucuna olur gibi. bu blok üzerinde eski setuptan kullanılabilir neler var? mevcutlarla neler yapılır onu değerlendir bence o şekilde İstanbul Park'tan keyfini al, sonrasında da c38'li rotrex bir kit hazırlanabilir 450whp:) liklerden. benimde kafamda ööle bişey var birlikte geçelim sipariş :D
:icon_tup: selçuk la seni sevmem ama tebrik ettim içinden ne geçiyosa yazmışsın
erdem TR de en çok yatak saran motorlardan biri f20c ve bu kanservari devam ediyo yani bi motor açılıyo rekteve ediliyo toplanıyo ve yatak sarıyo aynı motor zamanla tekrar sarıyo bu ilk mehmet değil son da olmaz gibi sorun şu bu blok normal bi yapıya sahip değil yüzeysel yazıcam X ana yatağıyla Y kol yatak ölçüleri fabrika çıkışı bile standart değil bazı önemli detaylar var ve onları da rektevecilerin öğrenmesi gerekir ustaların da bilmesi öğretmesi çok usta eşşek değildir kapısına s2k gibi bi araba gelecek ve baştan sağma motor toplasın rektevecinin de blokla ilgili bu bilgilere sahip olması ve dikkatli olması gerekir çok kesici gören motorların yağ basınçlarını analog değil de digital yağ basınç saatiyle öçltüğünde de s2k biraz sınıfta kalır zaten mehmetin yaşadığı olay nedir nasıldır gözle görmedim ama belki fikir verir diye bilgimi paylaşmak istedim
geçmiş olsun mehmet inşallah gönlündeki s2000i yapar pistlerde keyfini sürersin
Hondanın bugune kadar irettiği en iyi yağ pompasının kötü olduğunumu söylüyorsun erkut
Geçmiş olsun yavrum, cidden can sıkıcı durumlar...
Ben de 1 diyorum ama o da seni kesmez bu saatten sonra, o nedenle 2 de olabilir sorunsuz hergün binilebilen birşey olduktan sonra :)